Hirdetés
- Az Nvidia miatt drágulhatnak az iPhone-ok
- Android Autót minden mobilra!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaboo
tag
Hi all!
1080p-s videólejátszás akadozik, pontosabban a kép lemarad a hangtól. Prociterhelés elég magas ilyenkor, bár sztem amikor még rendesen lejátszotta a videókat is hasonló terhelésen lehetett. Kipróbáltam már jópár dolgot, illetve végignyálaztam pár fórumot, de semmi sem segített eddig. Próbáltam beüzemelni a DXVA módot MPCdecoder-el, ott meg vagy tökfekete a kép, és befagy a KMP, miután kattintok egyet, vagy ha bepipálom a Use alternative textures... checkbox-ot, akkor meg zöld lesz a kép, szintén befagy. Se a EVR, se az EVR C/A nem működik.
Specs: Windows 7 Ultimate 64 bit, C2D E6300 2.4GHz, 2GB RAM, Radeon HD4850 512MB, legújabb Catalyst, KMP clean install, semmi egyéb lejátszó és kodek nincs a gépre telepítve (próbálkoztam még MPC-vel is, ott nem lemaradt a kép, hanem szimplán szétesett, Inception alatt pl. a komolyabb, mozgalmasabb akció jeleneteknél...)
Tehát a kérdésem az, hogy mitől akadhat ennyire az 1080-as videók lejátszása, illetve hogy miért ad fekete, vagy zöld képet DXVA esetén. Help!

Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest