- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenefan
aktív tag
Sziasztok!
Én tegnap tettem fel ezt:
KMPlayer v3.0.0.1439 (magyar)1.
Az a gondom hogy az mpg fájljaimat amik átlagban 40 mp-esek (reklámok) kb. 36 mp-ig lejátsza képpel, majd ott a kép lefagy de az audió szépen lejátszódik 40 mp-ig.A sima WinMPlayer meg viszi gond nélkül.

A gyári beállításokat használtam.
Mitől akadhat el a videó a vége felé?2.
A másik genyóság meg az, hogy a KMPlayer magához rendeli a video fájlok lejátszását (file association), és hiába vannak kivéve a pipák, továbbra is ő játsza le pl. az AVI-t és társait. Csak úgy tudom a kezéből kicsavarni az irányítást, hogy az adott video fájlon jobb klikkelek és hozzárendelem a korábbi lejátszó programot, + kipipálva hogy mindig csak az adott programot használja ehhez a fájltípushoz!
Na most ezt eljátszani 10-20 típusnál, nem olyan mókás... igen olvastam, hogy a registryben is lehet bütykölni ezen, na de oda nyúlnék a legkevésbé. :SHát ezek a bánataim, amúgy meg kezdett szimpatikus lenni ez a lejátszó. Igaz mikor először végigkattintgattam a beállításait, azt hittem a NASA vezérlőtermébe kerültem... Ez már több mint sok(k)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest