- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stoki78
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy xvid mpeg4 filmet zavaros képpel játsza le pedig tettem fel kodeket is a gépre. Tudna nekem segíteni abban, hogy mi kell hozzá vagy a beállításoknél mit kell tennem? A segítséget előre is köszönöm.
Üdv
-
Olcsi
senior tag
Nekem is ezt kellene tennem? Az a hibajelenség, hogy nem játsza le a filmeket, egy ideig dolgozik rajta, aztán kiír valamit... (most pontosan nem is emlékszem, hogy mit és hülyeséget nem akarok mondani.) Nekem is windows 7 alatt jelentkezett a hiba. Előtte xp-t használtam, akkor simán ment minden.
-
Amíg nem lesz normális DXVA támogatás, addig sajnos nem igazán fog menni.
Tegnap próbáltam a Crowd Run videót, de a GPU egyáltalán nem dolgozott (3850), a CPU pedig nem bírt vele.
Viszont a lejátszók közül (MPC, VLC, The KMPlayer) a KMPlayer volt a legjobb, EVR rendereléssel 5.8-6.6 fps-sel tudta lejátszani a videót. -
Agyas
aktív tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy hol tudom a film hangját állítani. Van rajta magyar és angol hang is, de nem találom sehol hol tudom váltani .... -
semetka
őstag
Próbált már vki 2160p-s sample videót??
-
zozika77
csendes tag
sziasztok
Olyan promlémám van a KMPlayerrel,hogy azt irja ki : az osztály nincs regisztrálva!!!
Probáltam ujrarakni az sem segitett,még a mappákat is kitöröltem de semmi.
Egyébként W7-en használom egy honapja azota tökéletes volt most nem tudom mi lehet a gond.
Előre is köszi ha valaki hozzá tud szolni
Képet mellékeltem,ha le ok-ézom elindul üres hátérrel azaz amit láttok benne az a képernyő hátterem. -
perempe
veterán
Hogy lehet beállítani, hogy mindig látható legyen?
-
blu3
tag
Üdv! Mit kell állítanom ahhoz hogy bármilyen formátumnál egy idő után ne ugorjon össze a kép az LCD tv-re HDMI-vel kirakott videóknál? Acer 5739G laptop és egy Philips 37 8404H tv a versenyzők. Visszanyomom a 16:9-es képarányt a tv-n, egy darabig jó aztán megint összeugrik
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Annyi problémám van, hogyha full screen-re állítom a km playert akkor borzalmasan akad. Kis méretnél nem, de teljes képernyőn nézhetetlen. Főleg HD anyagoknál csinálja, de más lejátszóval működik simán az összes. De én ezt szoktam meg ezt szeretem érdekelne, hogy mi lehet a baj. Köszi.
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Legújabb KM, win7 64 bit.
A gyári beállításokkal nem jó a felirat a videókon.
Azaz eredeti méretben pl 624x352 a videón a kép nem éles, kicsit homályos, nem szép hófehér. Nagy kijelzőre téve már szép éles lesz. Átnéztem az összes beállítást, tudom variálgatni, de ha megbolondítom, akkor a kis méreten lesz szép a képe, de full képernyőn nem lesz szép.
Nektek hogy van beállítva?
Lehet bekavar ám ffdshow, meg vobsub, de ott nem tudok mit állítani.-----
Sokszor van, hogy elállítódik magától ez az.
Pl most egy dual audios filmnél váltok sávot, és elromlik a kép, nézhetetlen.
Ezt megoldottam egy gyári beállítások visszaállítással.A beállítások mentése az ini fájlba nem annyira hatásos ilyenkor, meg van olyan is, hogy egy reg fájlt ment ki. Na ez sem jó, ez sem hozta vissza a jó beállításokat.
Hogy tudnám mégis kimenteni a jelenlegi jó beállítást, hogy elcsesződés esetén visszaálljon jóra? Úgy érzem sehogy, na mindegy.
----
Most VMR9-en van a leképezés, nem tudom, hogy ez a legjobb-e, de directx-ek esetén kikapcsol az aero. Haali még talán jó volt, de egyszerűen nem látok különbséget ezek között. Vagyis az egyik nem volt jó azt tudom, de ott kis vékony csíkok voltak, szóval azt észre lehet venni, de a képminőséget ez nem befolyásolta.
Évek óta használom, elég jól már kiismertem, ezeket a dolgokat most mégse tudom.
Köszi a segítséget.
-
gid
tag
Sziasztok
Kb 1 hónapja jött elő az a probléma, hogy win7 telepítés után (32 és 64 bitesnél is) a legujabb kmplayert feltéve, az nem indul el automatikusan ha elinditok egy hozzárendelt filmet.
Külön ká kell kattintani a kmplayer ikonra (a háttérben van, majd a lejátszás gombra).
Ezen lehet segíteni? A menüjét átnéztem rengetegszer, biztos vmi elkerüli a figyelmem. -
paraszt2
csendes tag
Szervusztok!
Nekem az lenne hogy nem tudom beállítani a Kmplayert hogy DTS hang legyen a kimenetén. Hiába olyan az mkv fájl ,nekem rengeteg próbálkozás után se sikerült.
A választ előre is kösz. -
tknof1871
őstag
Üdv! Néztem egy videót, amit egy hírportálról szedtem le => volt rajta vízjel és flv a kiterjesztése. Valamit véletlenül megnyomtam a billentyűzeten, és a kép összezsugorodott, elromlott az képaránya is. Vastag fekete keret lett körülötte, de a vízjel nem mozdult el. Mintha nem is lenne "ráégetve" a videóra. Egy része bele is lógott a fekete keretbe. Ez olyan, mint a PS képszerkesztőben a Layer-ek. FLV-ben külön videosávok vannak jelen egyszerre? A KMPlayerrel meg tudom csinálni, hogy leveszem az egyik videosávot, hogy csak a vízjel maradjon? Akkor ez fordítva is működne, és a vízjelet lehetne leszedni, bár egy hírvideónál semmi értelme, azért érdekes. Próbálom megismételni, de nem tudom, mivel csináltam.
-
Pá
addikt
Sziasztok!
DVD lejátszással gyűlt meg a bajom
Régen XP-n remekül ment minden.Most újraraktam a gépet, Win7 van fent és a DVD-ket nem akarja lejátszani!
Az ablakméretet felveszi automatikusan de aztán nem történik semmi, tök fekete a kép és ennyi. 2 dvd-vel is próbáltam. Mi lehet a baj? -
Matthewsz
aktív tag
szevasztok, új vagyok a kmplayer felhasználók körében, és lenne egy olyan problémám, hogy a netbookomra ha külső monitort csatlakoztatok akkor nincs kép, csak felirat meg hang... gondolom pofonegyszerű a válasz, de nekem még nagyon chinese az egész program, eddig vlc-t használtam de a netbookon már az se viszi a 720at
-
tknof1871
őstag
Üdv!
A lejátszólista szerkesztőnek megadtam, h adja a listához egy mappában az összes fájl-t és mappát. Nem egy egész partíciót, de sok fájl és almappa van benne. Ettől szinte lefagyott a gép, a windows feladatkezelőben a CPU 99%-át a KMPlayer.exe lekötötte. Meg lehet csinálni a lejátszólistára felvevést úgy, h közben a gép erőforrása nincs teljesen kihasználva? Nem tudom, meddig kell tartania, amíg végez, közben azért szeretném másra is használni a gépet. Van egy akkora méret, aminél a KMPlayer nem is tud lejátszólistára venni? -
Gorneck
legenda
válasz
SpongyaBob #366 üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
SpongyaBob #364 üzenetére
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok! Segítsetek már Nekem légyszi:-) Újraraktam a KMPlayert. Volt már ilyen gondom, de egyszer csak megjavult. Szóval kockásodik a kép, főleg az alakzatok körvonalainál..egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni..a videobeállításoknál már mindent próbáltam, de semmi.
Gondoltam csak a DVD-nél csinálhatja, mert 1680x1050-ben nézem, viszont ettől azért többre képes egy DVD is. Még mkv-nál is kockás a körvonalaknál..Várom az ötleteket:-) Köszi!
-
h-imike
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy nagy problémám.
Eddig évek óta a km playert használtam, minden probléma nélkül.
Most bedöglött az LG dvd meghajtóm, és vettem ugyancsak egy LG-t.
Azóta ha egy dvd-t beteszek kb 70 másodpercet kell várnom még elindul.
A legújabb, és régebbi km playerrel is ezt csinálja.
Feltettem a BSPlayert próbából, az 3-5 mp alatt elindítja, ugyanazon a meghajtón.
Már annyira megszoktam a km playert, nem szivesen váltanák másra.Előre is köszönöm a segíttséget.
-
_ak_
addikt
ehh. wmr9 alatt erős vsync, evr c/a alatt meg még mindig sűrűn megfagy a kép.
-
_ak_
addikt
Nektek telepítés után a wizard jól fut? Nálam egy jó része kicsúszik az ablakból így nem lehet látni minden beállítást. Azt hittem, h ez w7 bug, de havernál tökéletesen ment.
-
Milka 78
nagyúr
Szeva!4870 ATI és a klón nem jó,mert a két monitor azonos időben megy,de két különböző felbontáson(1680x1050Vs.720p).Sőt van,hogy én HD-zek,csajom meg használja ugynakkor a gépet,tehát klónozás kicsukva.
sfdrakex
em nem az a probléma,már próbáltam.
Közben meg van a megoldás.VMR7-re átállítottam és minden okés lett.Amúgy a hiba csak bizonyos MKW fileoknál jött elő,de ott sem mindegyiken(főleg japán manga).Még végigpróbálgatom a többi leképzési módot is.A Philips dvd lejátszóm ugyan ezt csinálja.SCARTon hibátlanul megy a felirat,de HDMI-kábelnél nuku,nista.Szerencsére ott minkettő kábel él és csak kapcsolgatnom kell a két lehetőség közt.
Köszöntem a segítséget!
-
sfdrakex
nagyúr
Nem viszont hdmi-n lehet más a felbontás esetleg, vagy huzhatja szét jobban a képet és esetleg az alsó részből pont a felirat nem látszik, én erre gondoltam, lehet hülyeség. A héten akarok majd venniu hdmi kábelt én is végre összekötni a gépet a tvvel majd kiderül nálam hogy működik.
-
Milka 78
nagyúr
Sziasztok!Lenne egy nagy problémám és kérném a segítségeteket!A km Player az istenért sem akarja megjeleníteni az lcd tv-n a feliratot.A monitorra szépen kirakja,de a tv-n semmi.Xp-t használok és HDMI kábellel van összekötve a gép a tvvel kiterjesztett monitorként.Ja és azóta van ez amióta HDMI kábelt használok.Van ez esetre valamilyen speckó beállítás?Előre is köszi!
-
tknof1871
őstag
Opciók > Beállítások > Szűrő kontroll > "Daraboló" szűrők > Általános fül. Az MPEG-1-et Rendszer alapértelmezettre tettem. Most normálisan játssza le, nem gyorsul be a kép, szinkronban a hanggal normális sebességgel játssza le a videót. De eddig már töröltem és telepítettem + minden, wáá de idegesítő volt!
-
tknof1871
őstag
Opciók > Beállítások > Szűrő kontroll > "Daraboló" szűrők > Általános fül. Az MPEG-1-et Rendszer alapértelmezettre tettem. Most normálisan játssza le, nem gyorsul be a kép, szinkronban a hanggal normális sebességgel játssza le a videót. De eddig már töröltem és telepítettem + minden, wáá de idegesítő volt!
-
alabaro
csendes tag
na feltöltöttem a képeket:
http://kepfeltoltes.org/kepekn/ed0ec9690b60ab9ef997f0f55f4575d6562de111312727964.JPG
(L:http://kepfeltoltes.org/kepekn/ed0ec9690b60ab9ef997f0f55f4575d6562de111204345490.JPG)
(L:http://kepfeltoltes.org/kepekn/ed0ec9690b60ab9ef997f0f55f4575d6562de111662487417.JPG)
(L:http://kepfeltoltes.org/kepekn/ed0ec9690b60ab9ef997f0f55f4575d6562de111495368942.JPG)
(L:http://kepfeltoltes.org/kepekn/ed0ec9690b60ab9ef997f0f55f4575d6562de111126055923.JPG)
vagy albumszerűen:
(L:http://kepfeltoltes.org/album.php?id=20770)
remélem segítettem, ha ki lehet szedni belőle vmit hogy mi a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest