- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Aktív témák
-
DeSanto
őstag
válasz
Mr_Vercetti #1394 üzenetére
Megértelek téged is.
-
DeSanto
őstag
válasz
Mr_Vercetti #1391 üzenetére
Én 2x is üzleteltem vele és nagyon korrekt volt.
Nekem nincs negatív véleményem róla. -
Hammon Serra
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #1196 üzenetére
Ez így van.Azóta próbálok előleget kérni attól aki rendel tőlem cuccot.Csak egy kicsit nehézkes a friss lista és a rendelés leadása között.Hál'Istennek azóta nem voltak ilyen emberkék.Kop-kop.
De dicséret minden fórumtársamnak, akik segítettek elsózni a beragadt cuccokat. -
schenker88
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #1192 üzenetére
hu ba h zzz
hogy tortent?
ez nem szerencse kerdese annyira mert tobbszor is le szoktam egyeztetni a vasarlokkal hogy biztosan kell e nekik
ha meg vki olyan pofatlan hogy egy picivel kesobb lemondja mikor epp megvettem a cuccot de amikor elotte hivom akkor pedig meg kell neki, arra nagyon ideges lennek
joggal varnam el hogy megvegye azt hiszem! -
Mr_Vercetti
őstag
válasz
Mr_Vercetti #1121 üzenetére
Megoldódott, tárgytalan. (Megjött a pénz)
-
nRu3
addikt
válasz
Mr_Vercetti #966 üzenetére
inkább nem akarom tudni és remélem semmi sem romlik ell nálam, de elvileg olyan alkatrészeket vettem olyan gyártotol amik nem romlanak
-
nRu3
addikt
válasz
Mr_Vercetti #964 üzenetére
érdekes dolog ez, Bundi-tol sok mindent vettem gond nélkül, kiváncsi lennék mi történhetet hogy ilyen elgondolkodtató?
-
válasz
Mr_Vercetti #957 üzenetére
Ezt kérdezem én is...
Bundi -val többször is ment biznisz (nekem) gond nélkül.
Gorneck23 -al vidékre átutalásos/postás biznisz korrektül lezajlott. -
KoVee84
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #832 üzenetére
Annyira nem gáz, de azért 35k az 35k...
-
orkester
őstag
válasz
Mr_Vercetti #814 üzenetére
''Csak'' annyi, hogy mikor megírtam neki, hogy rossz a ram, közölte, hogy nála jó volt és amúgy is 3 nap garanciát adott rá(amúgy szerintem 1hetet beszéltünk, mint általában mindenki mással, minimum) szóval miért cserélné vissza. Na meg már pénze sincs, mert letelt a 3 nap és vett egy másikat, de persze szívesen vissza venné ha lenne. Persze. Mondhattam bármit, teljesen elzárkózott az együttműködéstől. Végül a lényeg(rosszul emlékeztem), hogy kiderült, nem 7 napja, hanem 8 napja vettem a ramot, ezért még ha igazam is lenne a 7 nap garival kapcsolatban, akkor sem él már. Sajnos ebben én hibáztam mert mikor kipróbáltam aznap mikor megvettem, csak azt néztem, hogy bekapcsol-e vele a gép. Utána elutaztam és csak most tudtam normálisan letesztelni, 7 nappal az üzlet után, de csak a 8. napon szóltam. A memtest már az elején több ezer hibát jelez.
Szóval nagyjából ez a helyzet. Igazság szerint nekem kicsit gyanús, hogy már nála is rossz volt a ram. Írta is, hogy lehet, mert ő memtesttel nem nézte, de a gép ment vele.
Az biztos, hogy ha én eladok valamit akkor meggyőződöm róla, hogy a termék hibátlan. Aztán lehet neki van igaza, már nem is érdekel, csak rettenetesen felhúztam magam rajta. Szerencsére az 1. tulaja S.Feri nagyon segítőkész és segít, hogy gariztathassuk az elvileg örökgaranciás memóriát. Remélem elfelejthetem ezt az egészet. Az biztos, hogy ezek után már én is tartózkodni fogok az újoncoktól. Azt már nem is merem mondani, hogy csak 15 éves, mert nem akarok ezzel másokat megsérteni, akik becsületesek és semmi gond nincs velük, de úgy látom a felelősségérzet még nem jutott el nála a kellő szintre. Mellesleg láttam már más topikban is, hogy nem csak nekem volt problémám vele.
Már csak azt nem értem, hogy ha mondom neki, hogy rossz a ram, akkor miért mondja, hogy segít eladni olyannak akinél menni fog.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Mr_Vercetti #759 üzenetére
Hoppáré
NitemaN - és az ő ramjai témakör. Anyagi kár nem ért, de ő egy nagy sötét folt.
Offolok egy kicsit.
Voltak eladó Hynix d43 chipes ramjai 2x1GB, csere is játszott, mert ezek ''intel'' ramok, és az AMD konfigja nem szereti. Felajánlottam neki a 2x512@DDR466 supertalentemet, ez pofátlanul gyors, meg ráfizetek, azt mondta, hogy ím legyen!
Megbeszéltük, hogy találkozunk, én megyek le hozzá Pestről Tatára, hétköznap esti órákban. Mondta, hogy nincs ideje, ezért ne nála találkozzunk, hanem máshol, és telszámot cseréltünk, arra az esetre, ha a buli nem jönne össze. Hát nem jött össze, fél nappal azután, hogy megbeszéltük az időt és a helyet, írt, hogy a mai bolt elmarad.
Erősködtem, hogy nekem nagyon jó lenne ''ma'', mert mihamarabb vidékre kell mennem, de nem értem el eredményt. Kb 5 üzenet és kitérő válasz után azt írta, hogy a főnöke sok új melót sózott rá, és csak hétvégén ér rá, mert napi 12 órát dolgozik. A telefont egyszer sem vette fel, sms-emre annyikat írt, hogy ''most meetingen vagyok''. Felajánlottam, hogy lemegyek a melóhelyére, és ott gyorsan cserélünk. Írta erre, hogy nem jó, mert a Nokiához be nem jutok! Ebből azt szűröm le, hogy ott dolgozik, vagy ezt akarta elhitetni. MOndom akkor te gyere ki 5 percre valamikor. Nem, vasszigor van, nem lehet.
Végülis uszkve 20 üzenet után abban egyeztünk meg, hogy vasárnap (tegnap) találkozunk, és ő keres, hogy mikor, hol. Pénteken írok neki, hogy nos, mi lészen?
Na ekkor vált érdekessé a dolog, ugyanis elkezdtünk szakmázni egy kicsit, én értek az ilyenekhez. Abban a pillanatban előjött, hogy az egész rendszer instabil, tuning nélkül. Hát mondom: memtest. De ő nincs otthon, majd ha otthon lesz. Namég pár sms és írta, hogy a memtest eléggé hibázik. Idézem: ''gondolom errorral már nem kell''. Felajánlottam, hogy elmegyek hozzá, és azért vetek rájuk egy pillantást, bepróbáljuk a gépébe az én ramjaimat, hátha más a büdös.
Kitérő válaszok tömkelege. Itt tettem fel magamban a kérdést: most eladó, vagy nem eladó? Ez nem kérdés, eladó, különben mért hirdette meg. Csak nekem nem eladó! Nekem mért nem eladó? Mert az első tapintásból kiszúrom, ha a ramok nem jók, és nem biztos, hogy át kéne verni egy embert kb 30 rugóval, aki ismeri a nevemet és a telefonszámomat. Végső kérdés: most akkor jók a ramok, vagy nem? Ha jók a ramok, akkor az üzlet mér nem jött létre, vagy mért nem kaptam egyenes választ?
Senkiről semmi rosszat nem feltételezek, de gyanítom, hogy azokkal a ramokkal valami nem stimmel. Nem azt mondom, hogy ne boltoljatok a sráccal (ha hajlandó rá egyáltalán), de tessék odafigyelni, mert nem zárható ki a svindli. -
Vigneau
félisten
válasz
Mr_Vercetti #785 üzenetére
Amint olvashattad, korrigáltam is...
Szóval, mind3 nick ugyanaz a személy, közülük az egyik legalább rendes...?
Nagyjából kezdem érteni.
-
roPHka
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #778 üzenetére
Akkor ezt most nem értem, mert egy pár hozzászólással fentebb azt írtad ez Hidi egyik ''álnickje''...
-
Vigneau
félisten
válasz
Mr_Vercetti #778 üzenetére
Akkor a név mögötti felhasználó nem egyezik meg a többi mögött lévővel, akiket említettél korábban?
-
Vigneau
félisten
válasz
Mr_Vercetti #761 üzenetére
Jól van, ezt gondoltam én is. Csak én gerinctelen dolognak tartom ezt, ezért nem is jutott eszembe a dolog.
-
Vigneau
félisten
válasz
Mr_Vercetti #759 üzenetére
Ismerős mind3 nick. Nem is gondoltam volna, hogy egy és ugyanazon személyhez tartoznak. Nekem eszembe se jutna több nick-et használni.
Az előző oldalon felmerült GeneraL_XTX neve. Igaz, a mi esetünkben vevő volt és nem eladó, de időben a helyszínen volt, a kialkudott összeget korrektül leszámolta és nem állt le alkudozni. Én csak jót tudok mondani róla.
Akiket pedig jó szívvel tudok ajánlani én is: S.Feri, Iwu, Achill3us, Overlocker, Pegazus. -
Mr_Vercetti
őstag
válasz
Mr_Vercetti #758 üzenetére
Na szóval:
NitemaN, Gerr®, Sig-Ray, és még az isten tudja hány nickje van....
Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest