- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
apóka-nak visszakézből adnám a jól megérdemelt pirospontot, mivel: lealkudta, megkeresett, fizetési módot is szájbarágta. Nekem már csak utalnom kellett a Q6600 árát. Ráadásul úgy volt becsomagolva a cucc, hogy:
"Az elején forgattam kicsit a dobozt, hogy hol is kezdjek neki a bontásnak. Azért egy kés nagy segítségemre volt benne. Így is kb. 10 percig bontogattam, mire matrjóska szerűen előtűnt a végén a proci."Eddig még csak saját magamnál találkoztam ennyire bolondbiztos csomagolással
Ráadásul az ünnepek miatt a lehetőségek szerinti legelső napon postázta is: sajátkézbe, elsőbbségivel.
Ja igen. Linket nem tudok adni, mivel priviben keresett meg (látva, hogy G0-ás Q6600-at kajtatok több apróban is)
-
-
Speed®
titán
Számomra evidens dolgok ezek, nem Én hibáztam. Kompromisszumkészség...
Te mit tennél ha az előre megbeszélt áron felül kérne valaki az akármilyen árúért?
Én konkrétan ''köszöntem szépen, további szép napot'' mondanivalóval odébbálnék.
Ha ezt most megtenném, egyrészt ő bebukná a 3k postaköltséget, hiszen behajtanák rajta, másrészt továbbra is vevőre várhatna, aki az általam kifejtett árakat figyelembevéve, biztosan az énáltalam ajánlott árnál kevesebbért vinné el ki tudja mikor a kártyát. Nem mellesleg meg egy patkány lennék az egész itt lebzselő bagázs szemébenNem érzem, hogy hibás lennék, maximum azt, hogy mások szemében jelenleg túlságosan is makacs. Pedig nem. Csak most borult ki a bili.
#1853 Calibos
Pontosan, nagyon sokX. És már nagyon unom. Nem vagyok birka (bika vagyok)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest