Aktív témák

• harry

veterán

SpyBot S&D van nekem is, ebben be lehet állítani, h kezdőlapot ne lehessen állítani, de elvileg ezek nem meguktól állítódnak be :) (advenced mód - SpyBot S&D - immunize - jobb oldalt utolsó 2 mondat előtt van pipa, akkor az a baj)

• Victorius

tag

Sziasztok!

Van egy apró problémám, amit nem tudok hova tenni.

A gépemen WinXP Home van fenn. Ketten használjuk, az egyszerűség kedvéért mindkét felhasználó rendszergazda jogosultsággal. Mostanában vettem észre egy érdekes jelenséget: az Explorer nem engedi meg, hogy előhozzam az internetbeállításokat. Azt mondja, forduljak a rendszegazdához(!) Máshonnan előhoztam az internetbeállítások ablakot, de a kezdőlap mező szürke volt, nem tudtam beállítani (pedig épp ezt szerettem volna). A másik felhasználóval bejelentkezve nála nem volt semmi gond. Megpróbáltam elvenni a rendszergazdai jogosultságokat, aztán meg visszaadni, de nem történt semmi.

Fel vannak téve a következő programok: SpyBot S&D, Adaware, SpyWareBlaster, Norton Client Security. Egy ideig a SpywareGuard is fenn volt, de leszedtem. Lehet, hogy ezek állítottak át valamit?

Nem tudtok valami trükkköt (registry stb.). ami segíthet?

Előre is köszönöm szépen!

Aktív témák