- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
harry
veterán
SpyBot S&D van nekem is, ebben be lehet állítani, h kezdőlapot ne lehessen állítani, de elvileg ezek nem meguktól állítódnak be :) (advenced mód - SpyBot S&D - immunize - jobb oldalt utolsó 2 mondat előtt van pipa, akkor az a baj)
-
Victorius
tag
Sziasztok!
Van egy apró problémám, amit nem tudok hova tenni.
A gépemen WinXP Home van fenn. Ketten használjuk, az egyszerűség kedvéért mindkét felhasználó rendszergazda jogosultsággal. Mostanában vettem észre egy érdekes jelenséget: az Explorer nem engedi meg, hogy előhozzam az internetbeállításokat. Azt mondja, forduljak a rendszegazdához(!) Máshonnan előhoztam az internetbeállítások ablakot, de a kezdőlap mező szürke volt, nem tudtam beállítani (pedig épp ezt szerettem volna). A másik felhasználóval bejelentkezve nála nem volt semmi gond. Megpróbáltam elvenni a rendszergazdai jogosultságokat, aztán meg visszaadni, de nem történt semmi.
Fel vannak téve a következő programok: SpyBot S&D, Adaware, SpyWareBlaster, Norton Client Security. Egy ideig a SpywareGuard is fenn volt, de leszedtem. Lehet, hogy ezek állítottak át valamit?
Nem tudtok valami trükkköt (registry stb.). ami segíthet?
Előre is köszönöm szépen!
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest