- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Streetwise
újonc
Hali!
Végiggondoltam amit mondtál, nézegettem videókat is a szereléshez, ám végül úgy döntöttem, inkább kifizetem a tanulópénzt, de mérőműszer híján inkább szervizre bízom a dolgot. És milyen jól tettem!
A hibát a töltőfej kábele okozta - nem égett el semmi, egyszerűen csak kontaktos volt; 2-5 másdperc alatt meg lett oldva a dolog. Azóta boldogság van. Szóval igazad volt (illetve a másik fórumtársnak, aki erre tippelt elsőre!)
Nagyon szépen köszöntem a jótanácsokat, és biztonságos rollerezést Nektek / Mindenkinek!
( Egyébként nem akarok nagy reklámot csinálni a szervizes úriembernek, de azért így halkan megjegyzem, hogy a gondomat végül pesten, a Wesselényi utcai roller szervizben oldották meg pikk-pakk! (Sőt, még a keréknyomás is be lett lőve, első tárcsafékre is rá lett állítva, valamint a szervizes úr ellátott egy halom igen hasznos tanáccsal!) Sőt, még egy pár órányi töltést is kaptam! Mindezt olyan potom pénzért, hogy már nekem égett a pofám, hogy nem hagyhattam ott nagyobb összeget. Szóval ha olvassa ha nem, ezúton is ezer köszönet neki, és csak ajánlani tudom mind a profizmus, mind a pozitív stílus miatt!!)
-
Streetwise
újonc
válasz
Streetwise #24103 üzenetére
Igen, EU-s, nincs hozzá átalakító, a töltőfej pedig ami a rollerbe megy, úgy néz ki mint egy régi koax-dugó: kis, fém fejű henger, benne egy tüskével - de ezen nincs csavar vagy bajonettzár, csak simán rá kell dugni. (Másik vége eu szabvány konektor).
Igen, kikapcsolt állapotban töltöttem, mind a sikertelen, mind a sikeres alkalmakkor - ugyebár a töltőn van visszajelző led, meg rövid leírás hozzá. (1-1 pillanatra kapcsoltam csak be a rendszert, hogy vajon a roller kijelzője visszajelez -e a töltésről, de a hibás-nem-töltés esetén nem láttam semmi ilyet, ezért vissza ki is kapcsoltam a cuccot.)
Amikor a vonaton sikerrel töltöttem, ment minden mint a karikacsapás. Bár a töltő melegedett ugyan, de nem volt megfoghatatlanul forró és se amperszagot nem éreztem, se a működést szavatoló füst sem szállt fel sehonnan...
Annyira nem értem mi lehetett más az ottani aljzatban, mint amik a lakásban vannak. Arra gondoltam még hogy az adott helyiségek kismegszakítója esetleg vagy nem bírja az azt hiszem 2A-t (de akkor le kéne vágnia a rendszert a rollernek!), vagy valami ilyesmi lehet esetleg a gond... De sajnos nem értek hozzá. -
Streetwise
újonc
válasz
Peaceliker #24100 üzenetére
Kérdés: De akkor a vonaton miért töltött csont nélkül? (Próbáltam azóta megint több konnektorben, esetleg megmozgatni a töltő-csatit a roller csatlakozásánál, stb-stb, de semmi...)
-
Streetwise
újonc
Sziasztok!
Pár napja vásároltam egy vadi új Kukirin G2 Max-ot, viszont töltési problémáim vannak.
A roller eddig tökéletesen működött, viszont tölteni, vagy nem tölt, vaaaagy eléggé hektikusan. Egy jóbarátom lakásán stabil aljzatból nem volt hajlandó tölteni (töltőadapter ledje folyamatosan zölden világított, holott a roller kb 20% naftán lehetett, legalábbis ezt jelezte a fedélzeti panel.) Szerencsére még pont kiértem vele a debreceni vasútállomásra, ott vonatra fel. A vonaton aztán a büfékocsi egy konnektorában viszont a töltő AZONNAL életre kelt, és így egy bő 1:45 percet tudtam egyhuzamban tölteni a gépsast, amivel így végül hazajutottam.
Idehaza aztán megint ugyanaz a nóta: töltő bedug, minden oké, rollerre rádug - és nem tölt. Töltőadapter ledje folyamatosan zöld, holott a roller olyan 25-30% nafta között van valahol.
Próbáltam a neten utánanézni a problémának, viszont sajnos nem vagyok annyira műszaki beállítottságú, hogy nagy magabiztossággal ki tudjak méregetni dolgokat és nincs is itthon hozzá felszerelés. Illetve nem biztos, hogy ezek után én magam meg szeretném -e bontani a trepnit, hogy hozzáférjek az elektronikához. Viszont visszaküldeni azért nem szeretném - gar ide vagy oda - , mert dobozban 36 kg a jószág és külföldről rendeltem, szóval a gatyám rámenne a szállításra. Abból a pénzből már vagy én csinálom meg valahogy, vagy szervíz. Viszont nincs ötletem egyelőre, hogy mi lehet a hiba.
Amire valamennyire gyanakszom, az az aksi biztosítéka. YTube-on láttam egy videót, ahol szinte pontosan ugyanezen problémára, ráadásul szintén egy Kukirin rollernél (csak a típus volt más) az oldotta meg az úriember gondját, hogy kivette a roller aksija elől a kis biztosítékot, direktben kötötte a belső töltőkábelt, és láss csodát - neki megjavult a rendszer.
Lehet hogy nálam is ugyanez a probléma? Vagy valami más? Aki ért hozzá, és volna 1-2 perce válaszolni, annak előre is megköszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest