Új hozzászólás Aktív témák
-
polo493
tag
válasz
Streetwise #24105 üzenetére
nekem is ilyen rollet van,azokat nézd át amit mondtam a fedelet pár csavar fogja szedd le ,a gumi taposót a szélén szedd fel amíg meglátod a csavart nem kell leszedni az egészet.
vagy ezekkel van a baj amit írtam vagy a aksi pakkban a bms szarakodik és letiltja a töltést el sem indítja,a konnektorhoz semmi köze a hibának,valami kontakt hiba lehet ,vagy a töltő fej vagy csatlakozó ment szét megolvadt stb..ezeket csak mérni lehet be kell vinned szervizbe akkor -
Streetwise
újonc
válasz
Streetwise #24103 üzenetére
Igen, EU-s, nincs hozzá átalakító, a töltőfej pedig ami a rollerbe megy, úgy néz ki mint egy régi koax-dugó: kis, fém fejű henger, benne egy tüskével - de ezen nincs csavar vagy bajonettzár, csak simán rá kell dugni. (Másik vége eu szabvány konektor).
Igen, kikapcsolt állapotban töltöttem, mind a sikertelen, mind a sikeres alkalmakkor - ugyebár a töltőn van visszajelző led, meg rövid leírás hozzá. (1-1 pillanatra kapcsoltam csak be a rendszert, hogy vajon a roller kijelzője visszajelez -e a töltésről, de a hibás-nem-töltés esetén nem láttam semmi ilyet, ezért vissza ki is kapcsoltam a cuccot.)
Amikor a vonaton sikerrel töltöttem, ment minden mint a karikacsapás. Bár a töltő melegedett ugyan, de nem volt megfoghatatlanul forró és se amperszagot nem éreztem, se a működést szavatoló füst sem szállt fel sehonnan...
Annyira nem értem mi lehetett más az ottani aljzatban, mint amik a lakásban vannak. Arra gondoltam még hogy az adott helyiségek kismegszakítója esetleg vagy nem bírja az azt hiszem 2A-t (de akkor le kéne vágnia a rendszert a rollernek!), vagy valami ilyesmi lehet esetleg a gond... De sajnos nem értek hozzá. -
polo493
tag
válasz
Streetwise #24099 üzenetére
milyen töltő van hozzá eu-s? kikapcsolt állapotban töltöd?
én is a töltő aljzatot nézném meg ami a rollerbe van,húzd szét dugd össze,biztit is ,az aksi kábelt is és nézd át őket nincs-e sérülés égés a vezetéken,esetleg van a kábelen gyors kötöző ami szorosra van húzva,a másik meg a töltő csavarozd szét nézd meg a forrasztást a pcb-n ahol a poz negatív kábel csatlakozik mindkét oldalon.ha ezek után sem jó és nincs semmi mérőd,szerszám..akkor vidd be szervizbe Pesten.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Streetwise #24099 üzenetére
Töltő aljzat (most hogy rolleren vagy töltőn jó kérdés) gyanús nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest