Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Streetwise
újonc
válasz
Streetwise
üzenetére
Igen, EU-s, nincs hozzá átalakító, a töltőfej pedig ami a rollerbe megy, úgy néz ki mint egy régi koax-dugó: kis, fém fejű henger, benne egy tüskével - de ezen nincs csavar vagy bajonettzár, csak simán rá kell dugni. (Másik vége eu szabvány konektor).
Igen, kikapcsolt állapotban töltöttem, mind a sikertelen, mind a sikeres alkalmakkor - ugyebár a töltőn van visszajelző led, meg rövid leírás hozzá. (1-1 pillanatra kapcsoltam csak be a rendszert, hogy vajon a roller kijelzője visszajelez -e a töltésről, de a hibás-nem-töltés esetén nem láttam semmi ilyet, ezért vissza ki is kapcsoltam a cuccot.)
Amikor a vonaton sikerrel töltöttem, ment minden mint a karikacsapás. Bár a töltő melegedett ugyan, de nem volt megfoghatatlanul forró és se amperszagot nem éreztem, se a működést szavatoló füst sem szállt fel sehonnan...
Annyira nem értem mi lehetett más az ottani aljzatban, mint amik a lakásban vannak. Arra gondoltam még hogy az adott helyiségek kismegszakítója esetleg vagy nem bírja az azt hiszem 2A-t (de akkor le kéne vágnia a rendszert a rollernek!), vagy valami ilyesmi lehet esetleg a gond... De sajnos nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Foxpost
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- LG LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest