- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fles1
csendes tag
Sziasztok,
Szerintetek EBBEN az index kitben benne van a vezérlőegység is? Nave S65 tápellátására szeretném rákötni, de az e-roller szervízben azt mondták, hogy ebben a típusú rollerben nincs index vezérlés. Ezért lenne fontos, hogy a kit tudja biztosítani az oldalankénti kapcsolást.
Előző E2 Pro-nak nappal is látható volt a villogása, azzal nagyon elégedett voltam. Viszont olvastam itt a korábbi hozzászólásokban, hogy ezeknek a monorim gyártmányoknak nem valami erős a fénye. Esetleg van valami jobb fényerejű, max. 15k-ért?
Egyéb alternatív javaslatot is elfogadok, amivel elkerülhető a teljes elektronika lecserélése (USB-s töltőset nem szeretnék...) Nyilván minél jobb ár-érték arányban
-
fles1
csendes tag
Sziasztok,
Amennyiben a Navee roller dobozára/útmutatójába 25 km/h max. sebesség van írva, aktiváláskor kijátszható-e a sebesség korlátozás úgy, hogy a Mi Home appban Egyesült Államokat állítok be a régióhoz (és az okostelefon időzónáját is manuálisan átváltom)?
Xiaomi robotporszívó esetében elvileg működik a módszer, de gyanítom, hogy egy e-roller más tészta... De azért kíváncsi lennék a véleményetekre!
Ui: az applikációban található modellszámban is benne van az EU jelzés. -
fles1
csendes tag
válasz
Thunderzolee #25266 üzenetére
Köszönöm, bevallom, ennyire azért nem kerestem vissza a topicban, csak hagyatkoztam a gyártóra (kár volt). Így utólag inkább az Acert rendeltem volna, de mindegy, akkor töltöm 2 naponta... A kisvárosi használat mellett ennyi talán belefér.
-
fles1
csendes tag
Az E2 Pro akksija max. sebességen 16 km megtétele után 20%-ra merül (a rendszer szerint még 4.5 km-t el tudna menni ennyi krafttal, de itt már nagyon lassan ment a gép). Mindezt úgy, hogy 75 kg-os vagyok, és itt az alföldön nincsenek emelkedők. A gyártói ígéretekhez (27 km hatótáv, 25 km/h-val) képest, ez kb. 30%-os elmaradást jelent.
Szerintetek ennek az lehet az oka, hogy a 15 fokos időjárás még nem ideális az akkunak? (A gyártó ugyanilyen kondíciókkal, de 25°C-on tesztelte.)
(Beüzemelés óta már 3-szor újra volt töltve, tehát szerintem azt sem lehet mondani, hogy az akksi "nem ébredt fel rendesen"...) -
fles1
csendes tag
válasz
Thunderzolee #25241 üzenetére
Köszi!
Végül az E2 Pro-t vettem meg, emellett az Acer - az akksi kapacitás ellenére - nem rúghat labdába. Talán, ha 25-30 eFt-al olcsóbb lett volna, akkor a másikat választom, de így ez tűnt a biztosabbnak. Arról amúgy is azt írták, hogy lomhán indul...
A Ninebot egyébként az akár 750W teljesítményt induláskor is hasznosítja - ha maxra teszem a start powert - vagy ez csak lejtőn felfelé érvényesül? -
fles1
csendes tag
válasz
Thunderzolee #25180 üzenetére
Sziasztok,
Köszi Zoli a részletes összehasonlítást, ez alapján elég meggyőző az E2 Pro. Ehhez a szériához pótalkatrész (pl sárvédő) mennyire könnyen szerezhető be? Illetve egy valamit hiányolok: Nincsen rajta szemmel látható felfüggesztés. Ezeknek a lengéscsillapítása milyen egy Lime rollerhez képest? (A nagy gépekre gondolok, amik a nagyvárosokban vannak, nem pedig a vidéki gagyi modellekre...)
~150 eFt a lélektani határ, találtam ennyiért egy Acer ES 5 sorozatú rollert, aminek a hatótávja közel duplája az E2 pro-hoz képest, illetve első ránézésre ennek komolyabb a hátsó felfüggesztése is (habár lehetséges, hogy ez a tömör gumikat hivatott ellensúlyozni).
Egyébként sima városi használatra kell, napi 6-8 km megtételéhez, szóval semmi extra igény, de azon belül a lehető legjobb utazási élményt szeretném elérni. Szóval mit javasoltok a számomra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Dji Mavic Pro fly more combo
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged