Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

Új hozzászólás Aktív témák
- 

PociAti
őstag
válasz

zsolty28

üzenetére
						Vannak olyan európai iránymutatások, melyek szerint akár balesetveszélyes is lehet. Lehet hogy egyes országokban tiltva is van, bár erre vonatkozó konkrét szabállyal még nem találkoztam.
Közben vannak gyártók, akiknek a rollerében régebben nem volt cruise control, most meg van.
Akár az is előfordulhat, hogy a Segway idővel visszateszi. - 

PociAti
őstag
válasz

zsolty28

üzenetére
						https://logout.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_11398-11398.html
Korábbi hozzászólásomban azt fejtegettem, hogy 500 teljes töltési ciklusról van szó. Kb. 12-15.000 km* megtétele után még mindig tudni fogja az akku az eredeti kapacitás 70%-át.
* Xiaomi 1S, azaz a közepes hatótávolságú rollerre vonatkozott.Pro 2-nek 45 km a hatótávja, 45×500 = 22.500 km. Nagyságrendileg 20.000 km megtétele után is kb. 32 km-es hatótávra lesz képes, ha addig nem lesz egyéb baja a rollernek.
 - 

f3rdzs0
senior tag
válasz

zsolty28

üzenetére
						nekem azzal 2km inkább olyan 15 percre jött ki, szóval nem nagy a különbség. viszont pont azért váltottam, mert annyira rossz volt az út, hogy rúgtam egyet és elnyelte az összes létező energiát és alig gurult
amúgy persze ehhez az is hozzá jön, hogy fogynom is kell rendesen, szóval az extra 10kg amit visszaszedtem magamra az elmúlt másfél évben nem segíti a helyzetemet

- 

f3rdzs0
senior tag
válasz

zsolty28

üzenetére
						én rendszeresen megyek le a Rákóczin és semmi baja a féknek. nagyon befogja. teljesen sose fogsz megallni és ez benne mindig az ijesztő gondolat, de a gyakorlatban ez semmit nem jelent mert olyan lassú leszel hogy le tudd rakni a lábad.
az egyetlen gond hogy a féktáv elég hosszú szóval valamennyire előre kell gondolkodni
 - 

front3r
őstag
válasz

zsolty28

üzenetére
						Nekem E-twow V-Booster-em van, és még a lejtőn is a legtöbb esetben elég a motorfék, néha a hátsóval is besegítek. Jó erősen kell a hátsóra rátaposni értelemszerűen, és akkor még meg is áll teljesen a lejtőn. Szóval nem kell félni tőle. Sőt én szeretem a lejtőket, mert akkor vissza tudok tölteni.
 - 

- 

batagy
őstag
válasz

zsolty28

üzenetére
						Hát nézdoda, én fontosnak tartottam, hogy összecsukott állapotban meg lehessen stabilan állítani, ha pl. héven viszem. #985-ben már leírtam.
A 7 XL-et én elismerem, szerintem nagyon jó, de összecsukva nem áll meg a lábán és a kormány is elfordul. A 9 EF V2 az easyfold talpon áll.Ezt mondanám én különbségnek.
Viszont a fék beállítási kérdésre senki nem válaszolt.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - További aktív témák...

- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
 - Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Azt ugye tudjátok, hogy lábbal hajtósról volt szó és nem elektromosról? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)