- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolty28
tag
Elismerem ez tényleg hasznos funkció, mert engem néha össze koszol a kerék amikor elfordul a kormány meg ugye tényelg nem tudom állítva szállítani stabilan. Ezért nem szeretem összecsukni a rollert mielőtt lemegyek a metróba. Pedig sajnos összekell csukni, mert már figyelmeztettek erre, mert azt mondják, hogy ha elesek lent a metrómegállóban a rollerrel akkor az a BKV felelőssége.
-
batagy
őstag
Üdv!
Na, még annyit utánajártam, hogy a két felni nem kompatibilis. Azaz ez a gumi nem kompatiblis ezzel a felnivel.
Tehát elvileg csak ez a kerék jöhet szóba. Az asszimetrikus felni kialakítás , (a kerék súlypontja nem a középvonalon van) nem okoz gondot?
Az Oxelo tengelye 8 mm, és a csapágy külső átmérője elvileg 22 mm (utóbbi nincs megerősítve).
A FreeSport hibrid kerámia csapágyak 6 vagy 7 mm szélesek, így azokból több darabot is a kerékbe kell tenni? Az utóbbi kerék HUB-ja 25 mm, így legalább 3 db, de lehet hogy 4 db csapágy is belemegy egy tengelyhez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged