- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kis Tigris #31785 üzenetére
Nem, ez nem az.
Ez csak törli a rollert a listáról.Be kell lépni a rollerhez.
Kb ugyanez a procedúra:
https://youtube.com/shorts/ocaTnizeYWQ -
válasz
Kis Tigris #31783 üzenetére
Ki kellene lépned.
Legörgetsz, és "unbind". -
PociAti
őstag
válasz
Kis Tigris #31263 üzenetére
Igen, ennyi.
-
Laca1212
őstag
válasz
Kis Tigris #29603 üzenetére
Hány bar-ra fújtad a kerekeket?
-
adamos0606
tag
válasz
Kis Tigris #29407 üzenetére
Hello!
Én is pont ebben a 2 típusban gondolkodom. Mivel érvelt az MM-os kolléga a Xiaomi mellett? -
válasz
Én nem szoktam rájuk ragasztani semmit.
Minek.
Prizma van rajta.Alin nézelődj, sokféle matricát láttam már, biztos van kerékhez is.
Ez a MM-os osztályfelelős kifaggatásán elmosolyodtam. Nem gondoltam volna, h értenek akár egy kicsit is az általuk forgalmazott cuccokhoz. (Az adattáblákon feltüntetettek ismétlésén kívül.) Többnyire katasztrofális a műszaki osztályos kollégáik ismerete pl, ez a tapasztalatom.
-
mwin
kezdő
válasz
Jól választottál! (Az MM-be vittem vissza a segway-t ) Körbe a testre ragasztottam fényvisszaverőt. A kerekekre nem találtam még semmit.
-
PociAti
őstag
válasz
Kis Tigris #29315 üzenetére
Noname gyártók hazugságait ne hidd el!
Nem lehet számon kérni rajtuk mi alapján gondolják, hogy az ő rollerjük 120 kg-ig terhelhető, miközben 80 kg-is személy alatt 500 km után eltörik a váza. Mondjuk 20-ból csak 1 esetben, de nem szeretnél pont az az egy személy lenni, akivel ez megtörténik.A normálisabb gyártók nem hogy 120 kg-ot nem írnának a terhelhetőségre, egyszerűen nem engednék kereskedelmi forgalomba, vagy ha kikerülne, azonnal visszahívásokat rendelnének el.
Meg kellene nézni hogyan néznek ki ezek a rollerek mondjuk 2 év után. Eleve hány működne belőlük? Hasonló ígéretekkel rendelkező társai rendre csúnyán leszerepelnek.
Mindig ezt mondom, de a roller az egyik leginstabilabb, legsérülékenyebb jármű, ezzel te forgalomba szeretnél menni. Egy bizonyos szint alá ereszkedni már orosz rulett.
Ha évi csak 100-200 km-t használnád, akkor bármilyen olcsó (szar) megoldás elégséges lehet.
Amúgy meg fogadd meg a többiek tanácsát, idővel hálás leszel! Segway-Ninebot, Xiaomi rollerekből indulj ki, ha rendszeresen használni szeretnéd. Nagyon jó kis találmány, Debrecen ideális hely ahhoz, hogy megszeresd ezt a közlekedési módot, és sokkal-sokkal többet használd annál, mint eredetileg tervezted volna. -
Peaceliker
addikt
válasz
Kis Tigris #29315 üzenetére
Ninebot g30 max vagy g2 max. Másban nem gondolkodnék a helyedben erre
-
válasz
Kis Tigris #29311 üzenetére
Hát azt neked kell tudnod, h pálcikarollert keresel, vagy olyat, ami nagyobb, gyorsabb, és lengéscsillapítók is vannak rajta. Nem mondtad, ezért pálcikarollereket ajánlottam.
Mindenesetre Teschsendet akkor se vennék.
Azok amiket néztél nem teszt videók, hanem szponzorált tartalmak. Aki forgalmazza a Cyber Monstert, készít/készíttet egy tesztnek álcázott ismertető videót. Te meg elhiszed a sok szép és jót.
Fidnek is van ismertető videója a Cyber Monsterről, ő a hibáiról beszél. Elsőre jó rollernek tűnik, de hamar kiderül, h nem folyamatos nyüstölésre van tervezve. :/Egyébként Mantis Dual ami a belépő szint a nagyobb rollerek közé, de az már drágább.
Ha nincs pénz Mantisra, Kugoot szoktak venni.A rendeljkinait.hu-n a KuKirinek folyamatosan akciózva voltak az elmúlt hetekben:
https://rendeljkinait.hu/hirek/termekajanlok/nagyon-lezuhant-a-kozkedvelt-kukirin-g2-roller-ara/https://rendeljkinait.hu/hirek/termekajanlok/kukirin-g2-master-roller-nagyfiu-kis-penzert/
A Kugoo se egy csúcs, de legalább már lassan köztudott lesz, h mit kell rakta kicserélni, h jobbá tegyük, (fékeket pl hidraulikusra).
A kulcsosakat talán egy fokkal nehezebb ellopni, alkalmi tolvajok pl nem tudják elvinni.
GPS már szokott bennük lenni. (Apple find)
A Segwayhez ilyet kaptam, a kormányhoz lehet a tartójával rögzíteni. De ezt könnyű átvágni egy erővágóval. A hajtogatós zárak ebből a szempontból jobbak, azt nem lehet olyan könnyen erővágóval átvágni.
Ne hagyd sokáig magára. Tesconál, nagyobb üzleteknél, kamerás előtérben a biciklitárolóhoz is csak rövid ideig láncold le. -
h1mpi
félisten
válasz
Ezek szépen égnek töltés közben, felejtsd el. Láncból csak a komolyabb ABUS láncok nyújtanak valami védelmet. Én ajánlom neked a riasztóval felszerelt Abus Alarmbox 2.0 + ACH 6KS/100 láncot, nem olcsó, de a roller még drágább: [link]
+Airtag vagy GPS modul is ajánlott, akku pakkba rejtve. -
Peaceliker
addikt
válasz
Ezt ne!
Ez egy igazán alja hulladék gép -
válasz
Kis Tigris #29307 üzenetére
Segway E2 Pro
Segway F2 sorozat
Xiaomi 4 Pro (2nd gen)
Segway G2Itt össze tudod őket hasonlitani.
Ha van pénz lóvéra, én a G2-t venném.
Esetleg DHGateről is be lehet szerezni, az global verziós, alapból 35-el megy 25 helyett. -
PociAti
őstag
válasz
Kis Tigris #28863 üzenetére
Nagyon sok magyar nyelvű videó készült már róluk, ennél a márkánál mindegyik anyagban kitérnek arról milyen komolyabb tervezési hibákkal rendelkeznek. (Kisebbekre ki se térnek, nem akarnak több órás videót készíteni.)
https://www.youtube.com/watch?v=Jcck0aFpfoQ
Ebben is elmondják, elcseszett tervezés, hajlamos a beszitálásra.
A G2 előnye a G4-el szemben, hogy gyengébb és pont emiatt kevésbé hajlamos a beszitálásra.Roller ami sokat akar, de kevés pénzből nem lehet azt normálisan megvalósítani.
Tipikus "hüjegyerek" járgány azoknak, akik menőzni akarnak. Milyen vagány kis gép, közben tele van konstrukciós hibákkal, olcsó gyenge megoldásokkal.Nem csak a gép alapvető hibái miatt gyűjti az áldozatokat, hanem a célközönsége is inkább az iskolázatlanok közül kerül ki, akik nem jól mérik fel a helyzetet. (Álmokat kergetnek a realitás helyett.)
Ha valaki ért a szereléshez, tudja mit csináljon és szereti is csinálni az javíthat a gyári állapoton, de tökéletes soha nem lesz. Tudni kell ellenállni a kísértésnek.
-
h1mpi
félisten
válasz
Kis Tigris #28863 üzenetére
Szia, G2-t nem ismeri még a piac, de biztos, hogy kicsi lenne Neked ekkora lábhoz. Oda minimum a G4 vagy méretben a hasonlóak lennének jók. Nekem volt G4, méretben nagyon kényelmes. Kinti vásárlás alap szinten nem gond, ha elromlik valami küldi a kicsi Kínai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest