Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Én arra keresem egy ideje a választ sikertelenül, hogy ok, gyalogos vagyok rollerrel. De gyalogosként lakott területen belül este nincs szükség mellényre, lámpára vagy bármire? Csak lakott területen kívülre találtam ilyen megkötést, hogy mellény kell.
Meg az még kérdés, hogy elvileg lakott területen lehetőleg bal oldalon kéne menni, kivétel, rokkant kocsi, meg pl kerékpárt toló ember, azoknak jobb oldalon kell menni. Ehhez, meg a józan észhez is közelebb áll, hogy akkor ha úttest akkor jobb oldal. De ez is csak akkor megengedett, ha a járda, útpadka, vagy leállósáv nem alkalmas a közlekedésre, vagy nincs.
Mondjuk rolleren is ami logikus lenne nekem hogy pl kerékpárlámpa elöl hátul, hátra sehogy nem tudnám felrakni.Üdv: Fishor
-
amanoba
őstag
azért a decaban sajna nem lehet életszerűen kipróbálni azon a tükörsima borításon. (ha ki lehet vinni a parkolóba akkor nem szóltam
)#373 Ragnar95:
sajnos még nem volt alkalmam azt kipróbálni, meg úgy általában semmilyen lengéscsillapítósat sem.
viszont ha ezt mondod, nem biztos, hogy megéri a felárat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)