- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
amanoba
őstag
-
amanoba
őstag
azért a decaban sajna nem lehet életszerűen kipróbálni azon a tükörsima borításon. (ha ki lehet vinni a parkolóba akkor nem szóltam
)
#373 Ragnar95:
sajnos még nem volt alkalmam azt kipróbálni, meg úgy általában semmilyen lengéscsillapítósat sem.
viszont ha ezt mondod, nem biztos, hogy megéri a felárat. -
amanoba
őstag
Szia!
Nem olyan rég az aldiból szereztem be rollert, ami majdnem koppra olyan, mint a lidle -ös. (színben és az összecsukószerkezetben tér el egy kicsit sztem)
Elégedett vagyok vele, tömegközlekedés kiegészítésre használom, de az első napján például körbejártam vele Esztergomot, sőt még Párkányba is átgurultunk.189cm vagyok és 99kiló (szigorúan reggeli előtt, kétbetűs kitérő után, alsóban mint a boxolók
), de ruhában, táskával bőven 100 fölött vagyok. Eddig bírja, bár alig két hét alatt nem lehet hosszútávú következtetést levonni. Nekem elég a legfelső kormánymagasság ami asszem 103 vagy 105cm.
Egyébként korábban pont ezt a toldysportos rollert nézegettem én is, aztán úgy voltam vele, hogy kipróbálom az olcsóbbat, ha nem jön be, kevesebb bukóval el lehet adni, aztán lehet upgradelni lengéscsillapítósra.Az említett lengéscsillapító néha bizony jól jönne, érzem hogy ráz, de nekem még nem kibírhatatlanul.
Javaslom, hogy ha van lehetőséged próbáld ki mindkettő fajtát, sok minden függ attól is, hogy milyen az út minősége amin használni fogod, és hogy milyen gyakran. -
amanoba
őstag
Sziasztok!
Rollert szeretnék venni, nemrég kezdtem el foglalkozni a témával és utána olvasni, de még szinte minden új nekem.
Szívesen vennék pár fejtágító fórum vagy topiklinket, az ittenit is átfutom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest