- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wine
csendes tag
Nekem van egy görgős lakatom, azt erővágóval nem vágják el és egy legolcsóbb ami max eltolás elleni védelmet nyújt. Nálam sajnos a kényelem győzött, a gagyit használom mert könnyebb, lezárni is meg cipelni is, zsebre is tudom vágni. Szerintem egy csípőfogóval át lehet vágni. Még nem lopták el. Attól függ hova megy az ember. Pár hónapja van meg a rollerem, lépcsőházak, pláza parkolók, boltok külső tárolói. Általában roller csak az enyém van ott. Szerintem inkább lopnak bringát, dleve a tolvaj nem tudja milyen szoftvefes védelem van rajt, főleg ha nem ért hozzá. A görgős lakatom hosszabb, ezért rá kell tekerni, de egyszer rájöttem, hogy simán kibujtathatták volna. A minap nálunk úgy vittek el egy biciklit a bolt elől, hogy a korlátot, betontalpastól kirúgták a földből.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Megmondom őszintén ehhez nem értek, kb 1 hete kezdtem el nézelődni M365 vonalat, és tegnap jött meg az enyém. Azt tudom hogy az újban már más anyagból csinálják a kormány rögzítőt, így elvileg nem tud már kikopni, viszont szerintem külsőleg észre se lehet venni mi az új és mi nem. Esetleg ha segít az enyém gyári számának az eleje 16133... De még lehet ebből se derül ki.
Amúgy tudtommal ma és holnap 115 ezer ez a Lurdy-ban, enyémet is ott vette 2 hónapja a volt tulaj, szóval ha ott veszed, tuti ilyen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix G16
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest