- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acer 250W-os, Okai meg 300.
Én ma már nem vennék 250W-os rollert, akármire is akarod használni.Azért mert a hazai pénztárcák szintjéhez képest megfizethető kommersz Acer laptop tömegtermék volt egykor, még nem akarnék mindenáron ugyanilyen rollert venni, csak mert épp olcsó.
-
PociAti
őstag
Tehát az e-rollert belehet sorolni az L1e kategóriába annak ellenére, hogy nem fele meg az L1e előírásainak?
Ha kényszeredetten be kellene sorolni valahová (de nem kell), akkor műszaki szempontból az L1e tényleg közelebb áll hozzá, mint a lovaskocsi, de mint forgalomban való részvétel szempontjából közelítjük meg, akkor a pálcika rollerekhez a kerékpár sokkal közelebb áll, mint az smkp.
-
PociAti
őstag
"Pedig, - a jelenlegi jogszabályok alapján - teljesen egyértelmű, hogy" NEM "segédmotoros kerékpár".
Ezt itt már másfél éve tisztáztuk.
Pont az ehhez hasonló kizáró okok miatt volt már rá precedens, hogy megsemmisítették azt a határozatot, amit a rendőrök hoztak a roller tulajdonosával szemben.És a teljességhez hozzátartozik, hogy ennek ellenére is elmarasztaltak már rollereseket, de általában inkább csak olyan esetben, amikor a rolleres az egyértelmű vétkes, esetleg halmozta is a szabálytalanságokat és mindenképpen meg akarták büntetni (és nem akadnak fenn formai hibákon).
-
Peaceliker
addikt
na 4kw és 45kmh ami ugye sántít duáloknál. Mert 4kw alatti, de 45kmh+. Így A1 lenne, de nyilván nem lehetne levizsgáztatni.
Illetve amennyire tudom SMKP meghatározásban szerepel az ülés is. És amikor üléses egy roller akkor úgy tudom, azt szét is kapják, mint smkp úgy hallottam. Bírósági gyakorlat meg tök vegyes azt hallani...persze ebben sok a hallani rész, de na, abból főz az ember, ami van.
Amúgy időszerű lenne már a szabályzás nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Interactive Brokers társalgó
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- ASUS routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest