Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• f3rdzs0

senior tag

válasz Ksix #2053 üzenetére

igen, láttam csak a kollega írta hogy több helyen is van, szóval az érdekelt hogy össze vannak e kötve valahogy. én is gondolkodtam hogy veszek egy ilyet egy két ezer forintért, de pont emiatt inkább lemondtam róla.

viszont így az egész pakk nagyon tetszik. FB-n láttam hogy még szállító zsák is jár hozzá ajándékba?

szerk: (#2054) B-L-A-C-K: ez biztos hogy a kerekek miatt. nekem is az etwow hátsó miatt sokkal lassabb, de én jobban szeretem így. nem igazán tetszett hogy 25 körül már kb meg akart ölni a roller, most viszont a 25 elég kényelmes tempó és mernék gyorsabban is menni jóval (az más tészta hogy a kerekek miatt nem tud :D). de nekem a kényelmes tempó az a 20. az az ahol tudok menni kb végig azzal nem kell gyorsulgatni lassulgatni. a 3mas fokozatot megtartom arra ha előzök vagy úton kell mennem

• stellaz

veterán

válasz Ksix #1889 üzenetére

Bringásokat pedig szokták bünteti járdázásért, lámpa vagy macska szem hiányáért vagy ha kerékpár út helyett az úton mennek, engem is intettek már félre. Igaz, ezt kampányszerűen szoktak mikor mire rászállni. Legutóbb múlt héten büntették a bringásokat az óbudai bringa útnál, aki nem szállt le a felüljárón, még fotózták is a delikvenseket, jó hogy nekem egy pank időben szólt, mert én is beszívtam volna :)

Mondjuk azt én sem hiszem, hogy bringa úton büntetnék a rollereseket, egyrészt örülnek ha nem a járdán számláznak, másrészt még gyalogost soha életemben nem láttam, hogy rendőr büntetett volna, mert a kerékpár úton ment a járda helyett. Max motorosokat basztatják ott.

Új hozzászólás Aktív témák