Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Nyílván nincs egyenes út ahol száguldozhatsz csőgázzal és csak 25-el mész 1órán keresztül
(25km/h )Én megszoktam állni az átkelőnél lassítok a sarkoknál nehogy elbasszak valakit vagy engem basszanak el

Sőt erről írtam is már hogy tragikus ami az utakon van valamint brutális sebesség ez járdára szóval nagyon figyelni kellene vele.
A nagy részét azért próbáltam bicikli úton megtenni ami kb semmit nem ér mert nénikék de úgy amblok bárki aki járókelő szarik rá hogy ott jössz mert arrébb nem állna mindkét sáv kell nekik.
+Lassítás gyorsítás sokkal többet kivesz az akksiból ha megint fel kell gyorsítani.
Meg eleve 90% bőven elég ugyan azt tudja csak kevesebbet fogyaszt végsebesség ugyan az lesz de a hatótávja megnőhet.
A 80%-is megy 25-el az meg kb -2km/h csak mert 27-nél nem megy többet hosszútávon,de mint mondtam 90%-on használom munkába menet mert csak 15km-ert megyek vele de marad tartalék bőven 37-38V mindig marad a 41.9-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okos Otthon / Smart Home
- Mini-ITX
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(25km/h )