Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo7311
csendes tag
-
DigitXT
félisten
válasz
chatran
üzenetére
Nekem a bal térdem szokott megfájdulni amikor...
...sokat kell kuplungolni a városban autózáskor.

Rolleren szerencsére (még) nem volt ilyen panaszom.
Akkorákat csak nem döccen egy Ninebot ES2?
Van benne felfüggesztés, nem? Bár, ha érzékeny vagy rá, ki tudja: nem mindegy, hány kilót kell cipelni az ízületnek, esetleg van-e kopás, vagy egyéb probléma, mindenesetre olvastam azt, ha nagyon szar az út, akkor meg kell próbálni kicsit kirugózni lábból.
Turistákon (állítólag) az is segít, ha picit lábujjhegyre állnak a Lime-on (az se rugózik, bár viszonylag simán gurul), de a térd mindenképp legyen némileg behajlítva, így a saját testtömeg nem ver oda az ízületnek.Van, akinek a futás se tesz jót (túlsúly esetén főleg, vagy főleg aszfalton).

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkorákat csak nem döccen egy Ninebot ES2?
Van benne felfüggesztés, nem? Bár, ha érzékeny vagy rá, ki tudja: nem mindegy, hány kilót kell cipelni az ízületnek, esetleg van-e kopás, vagy egyéb probléma, mindenesetre olvastam azt, ha nagyon szar az út, akkor meg kell próbálni kicsit kirugózni lábból.
Turistákon (állítólag) az is segít, ha picit lábujjhegyre állnak a Lime-on (az se rugózik, bár viszonylag simán gurul), de a térd mindenképp legyen némileg behajlítva, így a saját testtömeg nem ver oda az ízületnek.