Hirdetés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Emunem #32333 üzenetére
Az FID volt. Nekem nincsenek csavarjaim: szerencsére végül műtét nélkül kijöttem belőle. Cserébe majdnem elvéreztem itthon műtétre várva, úgy, hogy nem sejtettem mi történik... (A kórházban tudniuk kellett volna, a vérképből, de basztak megnézni épp Nagypénteken.)
Bukfenc 1 sisak nélkül, sérülésmentes, a szemüvegem is fent maradt... Bukfenc 2, szintén védőfelszerelés nélkül, ez már műszaki hiba kategória, valószínűsíthető borda repedéssel. Az ellen nem sokmindent lehet tenni, talán mellkas védős protektoring, passz... Bukfenc 3 (gyalogbéka mód), aszfalt fejelés, a full face mindent fogott, kisebb bőrsérülés, de térd ép maradt... Végül az utolsó (ez után végleg befejeztem a rollerezést), spontán anyagfáradás, kulcscsont törés, 9 borda törés, lép sérülés. Mondhatni szerencsétlen esés, de ilyenekre is kell számítani rolleren, nem lehet mindig szerencséd... (Persze az volt! Gerincsérülés sem történt, a hátamon lévő laptop táska fogta az esést, nem nyomorodam le, nem vágtak fel.)
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Peugeot PHE200 Mont Blanc - kerékpár
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest