Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Google Pixel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bandus99
üzenetére
Hátsó talán egy fokkal jobb.
Esős időben, vagy eső után, mikor még vizes minden, nem pörög ki induláskor, mint az első. Persze ha az első se szokott nektek, akkor mindegy.
Mindenesetre a hátsó kerék hajtás semmiképp sem hátrányosabb, ha erre irányult a kérdésed.Milyet vennél?
E2 Pro?
Vagy az F2 sorozatból valamelyiket?
Az F2 Plus akciós Euronicsnál, 185ezer. -
DigitXT
félisten
válasz
Bandus99
üzenetére
Én egyszer hátra raktam a motort, erről a tapasztalataim itt: [link]
Most is hátsó kerék hajtású rollerem van, szeretem: akármekkora
nyomatékot engedtem rá, betapad, hiszen azon van a súlyt.
Erős motor az első keréken nem nyerő. Pálcika rolleren: mindegy.Ui: ma volt az idei első éles bevetése. Tökéletesen vizsgázott...

Külön kiemelném a telefontartót, ami bár drága volt, de az, hogy
ebből soha nem fog kiesni (a másikból kiesett egyszer), továbbá,
hogy kijelzőnek, és adatrögzítőnek, GPS loggernek mindennek is
használva még töltődik is (vezeték nélkül), az... priceless.
-
törölt tag
válasz
Bandus99
üzenetére
Közel 5 évesen elkezdett rángatni a ES2 rollerem, vagyis random nyomott egy "satuféket".
Utólag rokon szerint csak az volt a baja, hogy koszos volt a "fék kar". Gyakorlatilag szinte csak a gázkart használtam, tempomatból egy gázkar pöccintéssel oldottam meg a fékezést, így nem nagyon volt használva a fékkar. A fékkar kitakarítása után rokon elmondása szerint teljesen megszűnt a rángatás. A gázkar tiszta volt, így arra jutott, hogy a menetszél által kapott porral koszolódott a fékkar, ami használat híján nem tisztult "önmagától".De alapvetően akkor kezdtem el vadászni először az utódot, amikor egyszer dobott egy hall szenzor hibát egy komolyabb esőzés után (inkább vízözön). Hazafele sikerült tengelyig elsüllyedni egy pocsolyában, és egy nap múlva nem egészséges hangot adott a motor egy hall szenzor hibakóddal. Ott is hagytam a gépet, gyalog mentem haza. Másnap még adtam neki egy esélyt, és pöcc-röff indult hibakód és furcsa hang nélkül. De ahogy korábban írtam, elkezdett rángatni (igazából fékezni) a gép.
Az első "lukacsos" gumit aliexpress-ről rendeltem (nem tudom visszanézni a rendelést, így nem vagyok benne biztos, hogy pontosan a linkelt volt vagy sem), sokkal szélesebb felületen érintkezett a talajjal, így sokkal biztonságosabbnak éreztem a kanyarodást vele. Cserébe többet is fogyasztott a gép, de nekem bőven megérte a biztonságosabb közlekedés miatt. Ezt is slick-re jártam pár év alatt, így vettem egy (talán román) webshop-ból egy gyárinak tűnő kereket. Az előzőt az a rokon feszegette fel rá, akinek végül elajándékoztam a rollert, a második eredetinek tűnő gumi viszont kicsinek tűnt. Úgyhogy kidobtam az ablakon ~9e forintot, mert lehetetlen kategória volt felfeszegetni rokon elmondása szerint.
-
PociAti
őstag
válasz
Bandus99
üzenetére
Szerintem sem éri meg rákölteni, ha már a gumi is kopott.
Teljesen mindegy melyik kerék a hajtott, nem azon múlnak a dolgok. Mindegyiknek megvan az előnye, pl. meredek emelkedőnél jobb a hátsó hajtás, kanyarodás szempontjából pedig az első hajtás a jobb.
A használt rollerek ára folyamatosan esik, pl. mostani hirdetések között egy 196 km megtett megkímélt állapotú Okai Neon Lite roller - nagyobb testvérre váltás miatt - 80.000 Ft-ért eladó. Tehát 40k-ért úgy vezérlőt cseréltetni, hogy csak a gyanú van meg, és lehet nem is ez okozza a hibát elég drágának tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest