Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pescara
üzenetére
Na igen. Tegnap felhívtam az etwow szervizt, hogy tudnak-e állítani a kormányomon, mert el van egy kicsit fordulva. (Tudom, én is rájöhetnék, hogy kell állítani, de anno amikor vettem, azt mondták, hogy akár a legkisebb hülyeséggel is mehetek hozzájuk, inkább, mint hogy valamit elrontsak.)
Azt mondták, hogy persze, mehetek bármikor. Így arra gurultam, ingyen megcsinálták, közben el is magyarázták, hogy mit kell állítani, ha magam akarom csinálni legközelebb. Rákérdeztem, hogy az összekarcolt kijelzőmet is ki tudják-e cserélni. Igen, és volt ráadásul alkatrészük hozzá, így csak a kijelzőt védő lemezkét kellett kicserélni, nem az egész kijelzőt. Az két művelet megvolt néhány perc alatt. (Csak a kijelzőt védő lemezke anyagköltségét kellett fizetnem.)
Szóval nekem a hordozhatóság (kis súly) mellett a szerviz is fontos tényező volt, amikor az etwow mellett döntöttem. Úgy, hogy közben a teljesítményben sem kellett kompromisszumot kötnöm. Igen, semmi sem lehet tökéletes, az etwow az egyik legdrágább pálcika. De nekem megérte, mivel azóta napi szinten használom problémamentesen. Igazából a csípőm kopása miatt már meg sem tudnék lenni nélküle, a roller az én mankóm sajnos. (Csak limitált távolságot tudok gyalogolni, azt is csak sántítva, lassabban.)
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest