Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miikee
csendes tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Köszi, a lábam és mellkasom ütöttem meg, ezért most nem "esik jól" a nevetés, mert eléggé szúr, de remélem, csak a büszkeségemben sérültem súlyossabban.
Egy sima g30-am van, nem száguldoztam, csak benéztem a párás aszfalt minőségét. Az a kicsit fehér murvás aszfalt, ami nagyon tud csúszni egy kis páralecsapodástól.Tényleg csak azért írtam, hogy itt az ősz, jobban kell figyelni, vigyázzatok magatokra.
tanuljatok az én hibámból
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Playboy 2000-2005 teljes évfolyam
- DJI Mini 4 pro drón tartozékok
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tanuljatok az én hibámból