- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miikee
csendes tag
válasz
Thunderzolee #18918 üzenetére
Szia!
Nem, én a xerider-től rendeltem, mert onnan vettem az elsőt is és megbízhatónak tartom a céget, minden kérdésre válaszolnak. A hátsó most 190 eur volt, ingyenes szállítással. Plusz én kértem hozzá egy soft rugót, ami ingyen beletettek a csomagba, mert gyárilag csak közepes és kemény van hozzá. Plusz az elsőhöz is rendeltem 1 pár soft-ot 25 eur-ért, mert én csak 55 kg vagyok, így a közepes is kicsit kemény nekem.
Viszont kérdés.
Ha valaki szerelt már fel hátsó Sharkset-et. Mennyire nehéz? Megugorható feladat egy nem túl sok gyakorlattal rendelkezőnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Tymo Rovy mélyhullám hajsütővas
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest