Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
dani993
üzenetére
Akkor rosszul néztük. Pedig ott nyomogattuk, de az is igaz, hogy csak futtában. Warriornál (és mantis nál is) eabs nek írja a manual de az sima efék on-off... De gyilkos, szóval off
Na de ha tudja azt az 5 fokozatot, amit szerintem jogosan elvár az ember, akkor lehet majd idővel váltok olyan vezérlő - kijelző párosra... Bár annyiból kijön egy flipsky 75100 is
Na de odébb van az még... Egyelőre tűnjön el az e10... Korai volt az örömöm a csati cserével. Most ritkábban dobja, de legalább be sem tudom határolni mire
Mindegy, úton pár alkatrész, majd jól kisakkozom mi a kínja... Sajnos nagyon tetszik a gép, így eladás tuti nem lesz, pedig gyorsan fel tudom durrantani magam az ilyesmin és ilyenkor jön a gép csere
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest