Hirdetés
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- One mobilszolgáltatások
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekkGyver
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ezt a betiltás dolgot azért nem nagyon értem. Először is azt kéne tisztázni, hogy mi az a roller, mert a magyar jogszabály jelenleg nem ismer ilyen fogalmat. Így (ha jól tudom) kívül esik minden kategórián, tehát nem jármű, nem kerékpár. Jó, ehhez tételezzük fel, hogy a teljesítménye nem haladja meg a törvényi előírásokat. Ebben az esetben gyalogosnak minősül a használója, tehát mehet a járdán, meg az út szélén is, ha nincs járda.
Valaki cáfoljon meg!
Sok helyen olvasom, hogy azért nem kerékpár, mert nincs rajta pedál. Nekem ez sem tiszta, mert a KRESZ csak a lábbal hajtást említi, nem a tekerést. Bár ezt inkább a robogónak kinéző elektromos biciklisek szokták megszívni. Egyébként sem értem, hogy miért ne lehetne a roller kerékpár kategória.
-
BITBOYS
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
300-400W fölött B-s, de legalább segédmotor vizsga kell hozzá. Én úgy tudom ebben a formában már eleve szabályozva volt. És akkor ott a végsebesség is..
Különben inkább a fékeket kellene jobbá tenni ezeken a rollereken. Alap féktárcsák szinte halálosak 40km/h fölött. Kizárólag motorfékesem pedig még nem volt.
Illetve még annyi, hogy tegnap este elszállt a töltőm, mondjuk amilyen rakás sz@rt adnak a roller mellé nem is csodálom. Volt itthon egy jobb, ami hasonló rendszerre lett kalibrálva. 48v 15Ah, viszont a gyári 54.6v helyett 58.4v a leadott töltés + 2Ah helyett 5Ah-t tol bele.
Vajon kinyírja az akksit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest