- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
Tamás9x
üzenetére
Ahhoz szerintem nem lesz elég tapasztalat, hogy ajánlani lehessen. Attól mert 1-2 ember kísérleti nyúlként kipróbálja, nem lesz ajánlható. Olyan minőségi szórás lehet ezeknél, hogy 10db jóra juthat akár 3-4 gyengébb minőség is, aminek komoly következményei is lehetnek. Nézd meg, hogy mekkora merítésből lett ajánlott egy Pro 2 és utána merd ajánlani 1-2db-ot követően a copy-t
-
saril
senior tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Kb. őszig meglesz az 1000km.
Városban tényleg mindenhova rollerel járok, pont ezért, ha már megvettem legyen is "haszna".
Minden hónapban 6x be kell járnom a munkahelyemre is. Az kb 14km oda-vissza.
Amit észrevettem hogy ennél a hátsó sárvédő alatt van egy erősítés, lemez, de csak addig ahol a beakasztó van.
A rengeteg rázkódástól elkezdett berepedni a csavaroknál a műanyag sárvédő oldala, de nem vészes, még várok vele hogy mi lesz a vége. Ha nagyon megindulna, összeragasztom a fémmel ami alatt van, vagy összecsavarozom
mert egyébként a fém azért fogja.
Itt a járdák sokkal rosszabbak mint az úttest, és sokat járok járdán.Amúgy már most rendeltem egy gázkart 6 USD volt meg egy hátsó xiaomi-s sárvédőt, mert elvileg ugyan az, így képről az is 6 usd volt, szóval eddig 12 usd kiadásom van, úgy hogy csak óvatosság miatt vettem meg ezeket, ha véletlen majd kell, azonnal ki tudjam cserélni.
Egyszer pedig lesz egy komolyabb első lengéscsillapító felrakva rá ha úgy lesz pénzem de most még ez a gyári f@s is teljesen élhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
mert egyébként a fém azért fogja.