Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Mániád hangoztatni hogy "kriminalizálni akarják" ezt vagy azt, pedig rajtad kívül mások megértették a lényeget: a kerékpárutat szeretnék élhetővé, biztonságossá tenni.
Nem élünk Kánaánban, sok helyen nagyon nyomorult utakról van szó, amik az előző évtizedek formáltak olyanná, amilyen most. A cél, hogy nem engednek olyan járműveket a kerékpárutakra, amik oda nem valóak. Teljesítményük alapján másokkal egyenértékűek, melyek szintén nem közlekedhetnek a kerékpárúton. (Ilyenkor szokásod a jelen szabályozás által kizárt legkisebb teljesítményű, kis darabszámban eladott járművet példaként felhozni, ettől, és hasonló torz példáktól most igazán eltekinthetnél.) -
Grafiqs
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Előljáróban két dolog.
Egy, még nincs rollerem (lesz hamarosan), de nagyon sok ezer km van a lábamban Bpest belvárosában. Illetve robogózom is aktívan.
Kettő, nem kardoskodom a jelenleg tervezett szabályozásban szereplő megoldás mellett.
Valamilyen szabályozásra márpedig szükség van, mert bárki vehet akár sok száz-ezer wattos rollert is. A bárki alatt a 10-12 Vér Pistikét értem. Egy bringaúton nagy átlagban 25-30 a tempó. Ettől felfelé sokkal eltérni szerintem szerintem nem egészséges.
Ennél nagyobb tempóval közlekedni egy rugózatlan kis kerekű járművel életveszélyes bárhol is.krooarbo: Köszi!
G
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- Xbox Series kontroller fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest