Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- iPhone topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
M. Zoltán
csendes tag
Régóta figyelem a topic "milyet vegyek" polémiáit, sokáig nem akartam beleszólni a diskurzusba, de talán használok az én tapasztalatommal. Tanácsot semmiképpen sem akarok adni, mert mindenkinek más elvárásai és igényei vannak. Én 50+ vagyok és 85 kg, naponta 8 km budapesti utam van, Oxelo 7XL-t használok évek óta. Rugó nélkülim is volt, nem lehet összehasonlítani. Ezzel lehet díszburkolaton tartósan menni, nem zörög. A Dechatlonos cuccokban a legjobb a garancia, az első sorozat 7XL-ben az első rugó hamar elfáradt, garanciában cserélték az egész rollert. Máskor csapágyas lett az egyik kerék, (erre eredetileg nem vonatkozik a garancia), mindkét kereket cserélték garanciálisan.
A ballonos kerék ugyan kényelmesebb, de nagyobb a gördülési ellenállása, ezért talán az összrugós jobb választás.
Írtad, hogy hegyes-völgyes a terep. Lefelé nekem még mindig elég volt a lábfék a budai oldalon, de mintha az új 7XL-en kézifék is lenne. Az erős fékhatással az a baj, hogy ha megállítod a kerék forgását, kifarol és az sem mindig kezelhető elegánsan. Felfelé meg kell dolgozni vele, mert nem tudsz akkorát lendíteni, hogy a kigurulási szakaszban ne lassuljon vissza. Majd kitapasztalod, hogy meddig érdemes hajtani és mikor logikusabb tolni.
Egyetlen hátránya lehet számodra az összecsukás módja, kevésbé elegáns, mint az egy lábbal összecsukható változat, de sok hölgyet látok ezzel a típussal gurulni, ők is össze tudják csukni. Én csak ott szoktam összecsukni, ahol végkép szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest