Hirdetés
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Because
üzenetére
nagyon tépázza a témát a sajtó nem is szeretem ezt az erőltetett szánalmas befolyásolást
ráállnak valamire és összeszedik az összes bármilyen negatív dolgot
legalább 7 milliárdan élünk a bolygón jó hogy vannak hülyék isaz autós balesetes youtube vidókat ez meg se közelíti
+naponta halnak meg több ezeren közúti balesetben emberek akkor ott is lehetne szigorítás főleg amilyen pszichopaták mászkálnak az utakon szembe jön 100-al és majd arréb mész vagy meghalsz alapon. Lehetne szűrni rendesen kinek adnak ilyen hatalmat.
Sőt minek 300km/h meg ricsajos sport kifugogó városi utakra
Itt is jöhetne szigor menjen a Hungaroringen vagy versenypályán annyival én trailerre raknám az összeset oda valók.
Nálunk amúgy is 130km/h a megengedett maximum és ha annyira biztonságosak akarunk lenni olyan kocsit mi a f..... gyártani ami akár 200-al is megy életveszélyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ráállnak valamire és összeszedik az összes bármilyen negatív dolgot
Itt is jöhetne szigor menjen a Hungaroringen vagy versenypályán annyival én trailerre raknám az összeset oda valók.