Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz mrrr74 #6512 üzenetére

sajnos bármivel meg tudsz halni ha ész nélkül használod
    Ez így van. Az S1-nél pl. nagyon észnél kell lenni a bicikliút kereszteződéseinél,
    mert ha nem lassítasz le, akkor egy szabálytalan autósba simán belerohansz, s
    hiába tudod, hogy elsőbbséged volt: meg kellett volna állni, de képtelen rá...:R

Nekem ez a fő bánatom, hogy életveszélyesen kevés a fék. Ha és amennyiben a
    lábtartásod nem megfelelő. Nyilván, ha keresztben állsz, és taposod a hátsót, ha
    baj van, akkor van esélyed megállni (true story). Én nem vagyok egy nagy S1 fan
    emiatt. Meg a zörgős hátsó kereket se tudtam elviselni (ami ráadásul csúszik is).

A Pro szerintem jobb választás. Csak ugye anno az S1-et azzal adták el, hogy a
    pálcika rollerek közt kiugró a gyorsulása, de mióta lebutították, már ez sem igaz.
    (A Pro meg eleve csak 11A vezérlővel volt szerelve.) Amúgy valóban ijesztő lehet,
    ha vkinek váratlanul áll kerékre a roller, de valójában (ha ésszel használod ezt is),
    akkor hasznos tudás: fel lehet vele lépni a járdára kisebb zökkenéssel. Sőt, még
    a lelépést is megkönnyíti. Olyan meredek lehajtón, amin már fennakadna a hasa,
    kövér gázra simán ellép. (Pont ma csináltam egy ilyet hazafelé, egy élmény volt.)
    Más dolog, ha sokat nyekteted, a villa előbb-utóbb feladja a harcot, és az baj...:DDD

minek a 2x800 W teljesítményű motor
    Hogy felvigyen az emelkedőn.:D Meg a lámpa után ne anyázzanak a biciklisek...

még a szabályozás sem egyértelmű...
    Nem, de ha abból indulunk ki, amit P. S (I love you) mondott, akkor a 350W-is kis
    Kugoo is ugyanolyan szabálytalan, mert SMKP (:D), mint az 1600W G-Booster...
    Amúgy nekem csak 400W+1100W most a teljesítmény, de nem adnám lejjebb.:N
    Annak ellenére, hogy firkáltam már el amiatt, mert kitört a hátulja. Ez ilyen bicikli.

Új hozzászólás Aktív témák