Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VoLTE/VoWiFi
- Sok ponton erősít a HMD Crest széria az új modellel
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Street Surfing XPR 205mm Roller - Burst
Update: lassan 7 hete használom a roller.hu-n vásárolt járgányt, hetente többször. csak egyszer húztam meg a csavarokat, és azóta egyáltalán nem kellett - ma néztem, és mindegyik feszes, a maxig vannak húzva, és egy hajszálnyit sem lazultak ki. Pedig a roller kap rendesen, mivel a környéken lévő járdák, kerékpárutak tele vannak repedésekkel, illetve a 2-3 centis padkáknál a hátsó kerék mindig koppan lefele vagy felfele. Egyszóval nem egy svájci kisváros tükörsima aszfaltján teljesít, ám a csavarok remekül tartanak - azt olvasva, hogy az Auchan roller csavarjait folyton meg kell húzni, inkább ezt ajánlom helyette. Egyedül a támasztóját nem szeretem, mivel nem dönti meg eléggé, és ezáltal eldőlhet, így nem is használom.
A képen látható gyári kinézet annyiban módosult, hogy a kormányrudon lévő sárga színű márkajelzést és logót könnyedén lekapartam, az állófelületen lévő felirat pedig magától lekopott. Így sokkal letisztultabb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Óra topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest