- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalla
tag
Tegnap vettem egy Spartan Jumbo I-est. Az ára nagyon baráti volt, csak 13k újonnan. Kicsit tartottam attól, hogy kényelmetlen és rázós lesz, de nem az. 3,5 km-t szoktam megtenni naponta a melóba, főként bringával. Nagyon meglepődtem, hogy szinte azonos eljutási időt tudott produkálni a cucc, mindössze 15 perc volt szobától szobáig. Ugyanez BKK-val 25-40 perc, autóval szintén, motorral 20 perc, robogóval talán egy kicsit kevesebb ha esztelenül sietek. A kerékpár nyílván gyorsabb, de ennél a távolságnál még meccsben van a roller, hiszen azt nem kell előbányászni otthon a tárolóból, majd szórakozni a lakattal a céges tárolóban. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a tömegközlekedéssel lehet kombinálni, ez főleg esős időben előny. A Jumbo II is tetszett, szebb masszívabb darab volt, kipróbáltam. De annyival drágább, nehezebb is, és nagyobb összecsukva. Mivel nem tudtam h igazán mire van szükségem, racionálisabbnak tűnt az egyessel kezdeni. Ha már 1-2 évig húzni fogja, akkor főnyeremény vétel. Ami mondjuk még feltűnt, hogy a kettesnek alacsonyabban van a dekkje, úgy biztos könnyebb hosszú távon a hajtás, bár be is akadhat dolgokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs