Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Igen, természetesen! Pont ez a probléma, mikor azzal nyugtatod magad, hogy nem. :R Nézd meg az én kerekemet, soha nem ugrattam vele, soha nem egykerekeztem, padkára sem dobtam fel, nem vertem oda semminek. Mégis kórházba küldött teljesen váratlanul. Utólagos elemzéssel megnyugtató, hogy az új kerék sokkal erősebb. De nem azt vettem. Hangsúlyozom az utolsó rolleres balesetem nem Kugoo és származékai, hanem "olasz", cserébe kínai gyártás, echte AliExpresses kerék, ez lett belőle..
Én ezt a részét értem.
Gyári hiba, anyag fáradás benne van a pakliban minden márkánál!. Elhiszem hogy nem csináltál semmi extrémet és mégis szét robbant a felni. Rossz tervezés, anyag ki spórolás bármi lehet.
Na de. Nem erről volt szó,hanem itt belett mesélve hogy tömegesen törnek szét a Kukirinek normál használt során, mert mindegyikből (nem a 10ből 1, hanem 10/10 ) ki spórtolták az anyagot ami hazugság.., ugye rá cáfoltunk többen is, saját tapasztalatokkal stb. illetve akkor nem rohangálna ennyi Kukirin a környéken, a fele bandát már ismerem és ezzel együtt a rollik elő életét is.Tudom hogy milyen erő hatások veszik igénybe a roller számos alkatrészeit. Nyírás, csavarás, húzó, toló igénybevétel meg a többi. Nem is állítottam olyat hogy nem éri semmi igénybe vétel menet közben
Ha nem lenne Kukirinem, akkor sem változtatnék a véleményemen mert látom mennyi rohangál errefelé...
Múlt héten kérdezem egy szerelőt hogy a Kukirinekkel mi a helyzet? Eddig csak defekt miatt hozták be őket, semmi komoly.
Volt egy G4 es srác asszem 2500 km volt a Kukirinbe neki , tavaly óta megvan neki, sajna állatkodtak vele, kerekezés, szolídabb terepezés, illetve sokszor ketten hajtották... Utóbbiból lett egy csúnya balesetük rá mentek egy katyúra. Ennyi. Nem a váz tört el 2500km után.
Most egybe van a G4 de nem kapja meg a kölyök a szüleitől (bölcs döntés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs