Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• heavygrip

senior tag

válasz DigitXT #35235 üzenetére

Igen, természetesen! Pont ez a probléma, mikor azzal nyugtatod magad, hogy nem. :R Nézd meg az én kerekemet, soha nem ugrattam vele, soha nem egykerekeztem, padkára sem dobtam fel, nem vertem oda semminek. Mégis kórházba küldött teljesen váratlanul. Utólagos elemzéssel megnyugtató, hogy az új kerék sokkal erősebb. De nem azt vettem. Hangsúlyozom az utolsó rolleres balesetem nem Kugoo és származékai, hanem "olasz", cserébe kínai gyártás, echte AliExpresses kerék, ez lett belőle..

Én ezt a részét értem.
    Gyári hiba, anyag fáradás benne van a pakliban minden márkánál!. Elhiszem hogy nem csináltál semmi extrémet és mégis szét robbant a felni. Rossz tervezés, anyag ki spórolás bármi lehet.
    Na de. Nem erről volt szó,hanem itt belett mesélve hogy tömegesen törnek szét a Kukirinek normál használt során, mert mindegyikből (nem a 10ből 1, hanem 10/10 ) ki spórtolták az anyagot ami hazugság.., ugye rá cáfoltunk többen is, saját tapasztalatokkal stb. illetve akkor nem rohangálna ennyi Kukirin a környéken, a fele bandát már ismerem és ezzel együtt a rollik elő életét is.

Tudom hogy milyen erő hatások veszik igénybe a roller számos alkatrészeit. Nyírás, csavarás, húzó, toló igénybevétel meg a többi. Nem is állítottam olyat hogy nem éri semmi igénybe vétel menet közben :F

Ha nem lenne Kukirinem, akkor sem változtatnék a véleményemen mert látom mennyi rohangál errefelé...

Múlt héten kérdezem egy szerelőt hogy a Kukirinekkel mi a helyzet? Eddig csak defekt miatt hozták be őket, semmi komoly.
    Volt egy G4 es srác asszem 2500 km volt a Kukirinbe neki , tavaly óta megvan neki, sajna állatkodtak vele, kerekezés, szolídabb terepezés, illetve sokszor ketten hajtották... Utóbbiból lett egy csúnya balesetük rá mentek egy katyúra. Ennyi. Nem a váz tört el 2500km után.
    Most egybe van a G4 de nem kapja meg a kölyök a szüleitől (bölcs döntés)

Új hozzászólás Aktív témák