Hirdetés
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Ez biztosan így van, nyilván van árérzékenység a fogyasztói döntésekben (ár/érték arány), de amúgy minden rollert (vagy akár kerékpárt!) először üzembe kell helyezni, szóval egyik se úgy jön a gyárból, hogy már be van állítva rajta a fék... A második megállapítással nem tudok mit kezdeni, a Kukirin az nem egy konkrét típus, mint mondjuk anno volt "A" Xiaomi. Anno a Xiaomi roller az M365 volt, és kész: de facto szabvány, boldog-boldogtalan vette... Természetszerűleg lehetett hozzá kapni mindent IS, és amúgy elég jól működött, gyárilag, már ha valaki el tudja viselni a ciripelést, amit 50 méterről lehet hallani (de ez már kérdés).
Én azért emlékszem újabb Xiaomi modellekre, hogy ahhoz még bőven nem volt alkatrész! Nyilván pont nem fontos nekem, hogy milyen Kukirin rollerek vannak, sőt tisztában vagyok azzal is, hogy volt köztük életveszélyes is, de ha van, ami már* nem az, és emiatt népszerű, nem halnak meg folyton rajta az emberek, akkor nem kezdek statisztikát hamisítani.
*: visszatérő mantrája a "kollégának", hogy persze akármelyik modell életveszélyes, mert az előző az volt, és már arra is azt mondták, hogy az nem az, mert az előző volt csak az... Csak azért nem fogja megint beírni, mert ignore listán vagyok nála.
Kiszámítható ürge! Kár: kíváncsian várnám a (soha meg nem érkező) válaszát, hogy szerinte az életszínvonal miért is a csehekhez mérhető itt, miért nem szlovákokhoz? A KSH sem hazudik... ekkorát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kiszámítható ürge! Kár: kíváncsian várnám a (soha meg nem érkező) válaszát, hogy szerinte az életszínvonal miért is a csehekhez mérhető itt, miért nem szlovákokhoz? A KSH sem hazudik... ekkorát.