Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DigitXT #32341 üzenetére
Ebbe nem érdemes belemenni.
Nagyon sok függ a két vezetőtől.
A korrekt megoldás azonnal személyi sérüléses balesetet bejelenteni. Nem lehet tudni, milyen belső sérüléseket szerzett a rolleres. Ekkor már senki sem hagyhatja el a helyszínt. A legtöbb országban a helyszín egyoldalú elhagyása cserbenhagyásnak számít.
A mentővel jönnek a helyszínelők is.A maradék időben fényképezni kell. A helyszínen csak törmelék maradt. Az autó és roller mozgásirányait jelölve fényképezni kell a nyomokat. (Van erre használható kréta a kocsiban.) Majd a két jármű utolsó álló helyzetében a járműveket. Minél több a fénykép annál jobb. Az ütközés pontos helyét több irányból fényképezve.
Majd a rendőrök is helyszínelnek. De jogvita esetén a saját felvételek is lehetnek perdöntőek. Ha van tanú, megkérni, hogy adják meg az adatait illetve adataikat.A törmelék nyomok alapján egyértelmű a rolleres felelőssége. Nem az autó ütötte el, hanem a rolleres ütötte az autót, ami az útkereszteződésben szabályosan. egyenesen haladva közlekedett.
Az autómban van menetrögzítő kamera. Hátul is rögzít. Kétszer vettem hasznát. Másodjára egy parkolásból induló autó hajtott ki elém egy mellékutcában. A bal első gumiabroncs sérült, mert a fékezés mellett teljesen hozzáértem a megemelt járdaszigethez. A hangjelzés ellenére elhajtott a jármű. A felvétellel elmentem a legközelebbi rendőrőrsre és segítséget kértem. A felvételen látszó rendszám alapján megkeresték a tulajdonost Aki kifizette a keletkezett káromat és az autó futóművének ellenőrzés költségét.
(A másik esetben a felvétel közös megtekintése tisztázta a helyzetet.)
Új hozzászólás Aktív témák
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konteó topic
- iPad topik
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest