Legfrissebb anyagok
- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Sziasztok!
Első rollernek, kevés kisvárosi közlekedésre, boltba járni ide-oda gyors elgurulni vele, 85 kgra milyen roller ajánlott? Voltam a Decathlonban kipróbálni párat, a Town 9 tetszett a legjobban. Kényelmesnek érzetem, ill. praktikusnak tűnt a kézi fék és a lengés csillapító is. Ezek kellenek, vagy csak paraszt vakítás? És ezek az alkatrészek mennyire strapabíróak?
Külföldi fórumokon is olvastam, ott van pár típus ami nagyon ajánlott. Érdekes, hogy ezek ára mind a Town 9 alatt vannak,viszont jobbnak tartják őket.
- Razor A5 Lux
- Spartan Double SuspensionKöszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest