Hirdetés
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berényi01
újonc
Sziasztok!
Három hete vettem egy INOKIM OX szuper elektromos rollert 565.000 Ft-os áron a hivatalos magyar viszonteladótól és szakszerviztől. 800 W-os motor hajtja. Tök jó lenne, csak van vele egy komoly hiba.
Már az első héten nem fogott az első dobfék! Gyári dobozból vették ki, előttem rakták össze, akkor ott minden tökéletes volt, a hátsó tárcsafék azóta is jól működik, igazából csak azt tudom használni. Eddig összesn 207 Km tettem bele, ami szerintem normális használatnak minősül. Ma vittem vissza MÁSODSZOR az üzletbe, a fékhiba miatt. Mindig elodázzák, próbálnak hülyének nézni, pedig 15 éve használok bicigliket, én magam is javítom őket, értek valamennyire hozzá, de hogy ebből se legyen gond, elvittem egy szakemberhez ( azután, hogy először mentem vissza a szakszervizbe "garanciálisan megjavíttatni", és kb 2 nap után megint nem fogott az első fék!!!).
A szakember előttem szétkapta a kereket, belenézett és azon túl, hogy megállapította hogy a fékpofa anyaga nagyon lágy ( anyaga kb mint egy grafité ) a nagyobb baj, hogy a kerék belső felülete, amire a fékpofa ráfog nincs simára esztergálva, ujjaddal is érezni, hogy barázdált. Ez így simán ledarálja a fékpofát. Ezzel együtt visszamentem, mindezt elmondtam, ismét jött a szöveg, hogy még nem tapasztaltak ilyen jellegű vásárlói panaszt, és szerintük, én behúzott fékkel hajtom a motort!!! Ezért kopik el ilyen hamar! Először megígérték, hogy kicserélik az első kereket, de mikor visszamentem érte, közölték, hogy csak fékpofát cseréltek ismét, ami így csak 4000 Ft lesz garanciálisan, hiszen az első ingyen volt, de a nem megfelelő "rendeltetésszerű használatra" nem tudnak garanciát vállalni.
Ekkor már igen idegesen közöltem, hogy ez nem a probléma megoldása, mert akkor minden héten mehetek új fékpofáért, és valóban így lesz, mert este már nem fogott a fék, mire hazaértem vele! A szobában behúzott első fékkel ellenállás nélkül tologattam, az aznapi fékpofa cserét követően.
"Biztos nem vettem észre, hogy behúzott fékkel mentem hazáig"- fogják majd megint mondani!!! Szóval hülyének néznek, és ilyen árviszonylatban ez nem lenne megengedhető. Vissza fogok menni, de polgári peres úton is elindulok, mert ez így nem járja!
Szerencsére a családomban több ügyvéd is van, majd kiderül akkor is ilyen lenézőek lesznek-e...
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- sziku69: Szólánc.
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest