Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Netfone
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhata
senior tag
válasz
DigitXT #10708 üzenetére
És Reggie0:
Valóban meg van hekkelve. Még eddig nem mértem teljesítményt. Igazad lehet. Csak a tapasztalataimat mondom. Eddig talán 3-4 kerékpáros akadt, aki bírta, egy még jobban is ment mint én, de az be is volt öltözve..
Az igazat megvallva, így egy felturbózott rollerrel sokkal, de sokkal nagyobb biztonságban érzem magam a Thökölyn Bp-n, de a mellékutcákban is, mint az alap rollerrel.
Nincs annál gyötrőbb, ha egy biciklis vánszorog előtted 20-22 vel, és nincs erő a vasadban egy szűk sávban előzni.
Jó a videó, köszi.
De ha a rollerem tudna is ennyit, a Thököly-n ilyen tempóban már annyira rázna ami már életveszélyes lenne. Már 32-33-nál is keményen kell fogni!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest