- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Kuruc2 #41953 üzenetére
Ez minden.
Jorus - Ilyen hosszú windows tálca nincs is.
Az időjárás és légszennyezettség widgeteken kívül elsőre azt hittem azok bigyók a képen vannak, nagyon jók.
Légszenny. - ha máshol jelenne meg, mint pl a bevillanó notification / achievement badge, lehet jobban besimulna. Ezektől eltekintve tetszik. -
Maxtreme
addikt
-
Lathronos
őstag
válasz
Kuruc2 #41304 üzenetére
"A frissítéseket meg ezer éve kikapcsoltam"
A frissítéseket nem poénból írják, az esetek 85%-ban biztonsági réseket foltoznak vele. Én is rendszeresen frissítem az enyémet. Még az XP korszakban megtanultam mekkora árat fizet az ember ha nem így tesz. Én is kikapcsoltam a frissítést ugyanezen megfontolásból, 2-3 hónappal később pedig ment minden adatom a levesbe egy vírus miatt ami pont egy biztonsági résen jutott be. Mindez megakadályozható lett volna a frissítések rendszeres telepítésével, mint utólag megtudtam. Az internet security szoftverek csak a védelem 70%-át adják, a maradék 30%-ot a frissítések biztosítják.
-
altare
tag
válasz
Kuruc2 #41251 üzenetére
Ezeken dolgozom én is, sőt tervben van az egész téma átalakítása valami fekete/szürke-vörös kombóra. Csak nem sok időm volt rá a napokban, így ennyit tudtam összehozni. Egyébként conky-t használok Linux Mint 18.1 mate alatt. Amire felraktam a Manjaro Linux saját témáját, icon pakkját illetve kurzorát. Az ikonokon pedig azért nem dolgoztam még többet, mert rá kell bírjam a gimp-et, hogy tudjon svg fájlba exportálni illetve felül és alul is automatikusan elrejtendő tálcák vannak.
-
Lathronos
őstag
-
válasz
Kuruc2 #40893 üzenetére
Ezt nem mondanám, de hasonló. Árban a nyomába sem ér (kevesebb, mint a PS egyszeri havidíja), azonban ehhez képest rettentő sokat tud, szóval nekem 100%-ban ez a fő grafikai alkalmazásom.
Mac-en egyébként az a jellemző, hogy néhány dollárért kapsz célprogramokat, így megéri vásárolni, mert nem kell nagy monstrumot megvenni sok pénzért, esetleg felesleges funkciókkal. Reméljük Windows-on is kialakul a sztór és ott is lesz ilyen.
-
válasz
Kuruc2 #40850 üzenetére
Nem rossz, csak kicsit picike...
A színek viszont eszelősen össze vannak rakva, kinagyítva csak a kép bitangjó.27 col FHD játékra kiváló, de nekem már túl darabosak a betűk. Munkatársamnak van 2db 26 colos 1920x1200-as monitorja és kész rémálom eléülni. Főleg a retina MacBook Pro után. Alig várom, hogy az ultra nagy felbontások begyűrűzzenek a desktop gépekbe is. Csak hát a meghajtásuk sem egyszerű, nem beszélve a panelek előállítási költségeiről. Néhány év...
-
Adamis
őstag
válasz
Kuruc2 #39513 üzenetére
Szerintem ő arra gondolt, ahol a menüsor, vagy az ikonsor van. Azt a szürkeséget szeretné átváltani valami más színre, ha jól értem... Erre jelent megoldást a:
Vezérlőpult - Személyre szabás - Ablak színe és megjelenítése - Speciális megjelenítési beállítások...
Itt a 3D objektumok résznél tudsz színt váltani, elvileg akkor az ablakok színe változik! -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Kuruc2 #37422 üzenetére
Nem kizárólag a háttér miatt soroljuk be a nevezett asztalokat, számítanak az asztalon megjelenített információk elhelyezése, mérete, mennyisége, az ikonok mennyisége, hasonlósága stb. egyszóval: Az összkép alapján ítéljük meg. A tied minimal. Ha egy zsűri tag volna szíves ebben megerősíteni mindkettőnket, roppant hálás lennék
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Kuruc2 #37419 üzenetére
A háttérképed nagy része látszik (alapállapotban), ami rajta van az is a széleken van. Igen, én továbbra is inkább annak gondolnám. De, mint mondtam nem fogok senkivel össszeveszni ez miatt.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Kuruc2 #37392 üzenetére
Én is gondolkoztam rajta egy egész napot melyik kategóriába kéne neveznem azt a desket és mivel elég sok info van megjelnítve rajta, ezért került antiba. Nálam a minimalban ennél is kevesebb/szolidabb skin jelenik meg. Lehet meddő értekezés ez itt, mert ez - hangsúlyozom részben - egyéni ízlés kérdése.
P.S.: Köszönöm az előzetes értékelést. -
-
ELECT
csendes tag
válasz
Kuruc2 #37244 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, már neki is állok, viszont egy kérdésem lenne:
Ti hogyan szoktátok az ikonokat cserélni? Most próbáltam egy netes png--icon konvertálóval, de nagyon rossz minősége lett beállítás után. (ha csak simán megnézem teljesen jó, beállítva pixeles.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluering Libra irodai forgószék
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest