- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rimuru #41717 üzenetére
Valóban, 1 hétig simán megjegyeztem még én is!
Bár az apró fájlokkal dolgozó memóriám még működik a háttérben, mert ebből a cuki parancssorból simán látszott egyből, hogy Szamárpingvin Sway WM-mel, mondjuk ez nem nagy teljesítmény.
Mondjuk a Sway kezdő háttérképe az tényleg eccerű eléggé......
-
spammer
veterán
-
Smiley
addikt
válasz
Rimuru #40332 üzenetére
Persze. a SUN talalta ki
Nem istenitem, csak annyi hogy ok idoben felismertek, hogy ez lesz a jovo, es nincs ertelme a sima bios-al szenvedni. Amugy a csoda microsoft annyit nem tudott letenni az asztalra, hogy pl a windowsbol ki tudjam valasztani, hogy a kovetkezo ujrainditas utan melyik ezkozrol bootoljon a gep, meg mindig pufolni kell valamelyik F bill-t UEFI ide vagy oda... Szoval nekem nem mas mint egy csilli-villi ize aminek a 10%-at sem hasznaljuk ki.
-
CJ4567
nagyúr
-
BlackSoft
addikt
válasz
Rimuru #38791 üzenetére
VIA-val sem volt soha gondom, és semmi mással.
Fogalmam nincs, hogy támogatja azokat a hardvereket, amik akkor nem léteztek, de több Linuxot is feltettem már ősrégi gépre is, és a mostani gépemre is, és mindent felismert, mindig. Nem kellett sosem szórakoznom semmivel. Pedig 10 évvel ezelőtt nem volt 3970X meg GTX 780... De az X79-es chipset is valószínű új egy 10 éves rendszernek.
-
BlackSoft
addikt
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Rimuru #37541 üzenetére
Azért mert minőségben dolgozok, nem ratyi tömörítésekkel.
Ha eredeti jpeg is, attól még png-be jobb lesz a módosítás, meg általában többmindenhez hozzányúlok. Ez amúgy nem gimp volt, hanem ps.
Kb két perc alatt megcsináltam, csak a torrent megszívatott, sokáig tartott felrakni. :s -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Rimuru #37071 üzenetére
Szerintem azzal, hogy letölt valamit még alapvetően nincs gond. Azt is neki kell ízlésesen összehangolni. Nyilván, ha feltűnő a hasonlóság egy már másnál fellelhető asztallal, akkor azt a zsűri is megfelelően kezeli. A korlátozásnak sem látom értelmét, csak tovább csonkítaná az amúgy is csekélyke érdeklődést.
-
válasz
Rimuru #36051 üzenetére
Nem oldalra, hanem a megadott sarokba.
A négy sarokra négy különböző funkciót tudsz beállítani, ami akkor aktiválódik, ha a kurzort a sarokba mozgatod. Egyébként azután, hogy a megfelelő sarokba húztad a kurzort, kb. 2 mp elteltével aktiválódik a képernyővédő, plusz 1 mp, amíg jelszót kér, szal, ha véletlenül húzod a kurzort a sarokba, még nem történik semmi.
-
Lathronos
őstag
válasz
Rimuru #35594 üzenetére
Csak a GTK2-vel kompatibilis, a GTK3 már csak a Gnome3, Cinnamon és MATE ablakkezelőkkel kompatibilisek. Egyéb iránt a Gnome2 már 2011-ben elavultnak számított, ezt hivatott leváltani a MATE. De ettől függetlenül hibátlanul működik(PCLinuxOS alatt legalább is). Na de ne offoljunk, vagy kapunk a pofánkra a moderátoroktól.
-
Lathronos
őstag
válasz
Rimuru #35592 üzenetére
4.10.4-es KDE van rajta, na majd talán a 4.10.5-ben javítják ezt a hibát. A Gnome2-vel nekem egy évig semmi gondom nem volt, a MATE-tel viszont sokat szívtam. Cinnamonról nem tudok nyilatkozni mert PCLinuxOS-re ugyebár még nincs portolva, a Mint-et meg nem komálom. Na majd megnézem a Chakrát, az Arch alapú és KDE.
-
Lathronos
őstag
-
F34R
nagyúr
válasz
Rimuru #35383 üzenetére
Ide direkt nem is akartam, (pibolarbar megy de annyira nem is szep es nem is tud sokat a lemonboy bar-ja pedig nekem sosem jon ossze pedig azzal a metodussal csinalom amit a forumon olvasok , egyedul a dzen2-bol scriptel keszitett bar megy.) Meguntam kovetkezett a dwm a snapwm , i3 , alopex . bspwm-ben az tetszik hogy teljesen mas metodust hasznal mint az eddigi wm-k, ezenkivul van border height es gap mode.
Freebsd-t akkor eleg lesz felrakni ha tenyleg gyengebb gepem lesz meg ettol is.(#35382) Tibii91
Ugy latom mikor elestel a fejedet is beutotted
-
F34R
nagyúr
válasz
Rimuru #32399 üzenetére
En kb soha , MS arra koncentral hogy atlathato feluletet hozzon letre az osszes eszkozon : PC , Mobile , es Multimedia (XBox) ez mind egyseges lenne ezert ertheto a Modern UI hasznalata. Ugyhogy aki arra szamit ezeket v9-re kiszedik az torolje meg kezet mert bilibe log
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EAFC 25
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Linux Mint
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest