Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
tboldi #45957 üzenetére
Első benyomások.
ML05
Némileg játékórás érzésem van, olyan kicsi és könnyű, nem ehhez vagyok szokva, de a hosszú tokfülek miatt mégis tökéletesen arányosnak mondanám a 18-19 cm kerületű csuklómon. Összeszerelést és anyagminőséget tekintve megdöbbentő, hogy 50,29 $-ért (durván 18k Ft) ilyet is lehet, sőt a koronazár még finomabban is tekeredik, mint a Seiko SRPF81-esemen, bár a szíj kissé gagyi, nyilván ezen könnyű segíteni. Már csak azért is kell rá másik, mert pont olyan hosszú, hogy visszatűrni csak éppen a hegyét tudom, anélkül meg túl sok lóg ki.ML1868
Hasonlókat tudok elmondani erről is, ugyanúgy pazar a minőség, pláne ennyiért, habár a 05-höz képest vastagabb és nehezebb, emiatt kissé komolyabbnak is tűnik. És határozottabban, mondhatni élvezetesebben kattannak a gombjai, mint a Seiko SSC911-esemnek, ez meglepett. Amúgy ezzel a zöldes vászonszíjjal érkezett hozzám, ami egyáltalán nem tetszik, már előre rendeltem hozzá egy ilyen nyúlós natót, ezzel fotóztam az előző hsz-emben is, kényelmes, hosszban is okés visszatűrés nélkül, tök jó. Viszont elkövettem azt a hibát, hogy pár kis kiálló szálat el akartam tüntetni öngyújtóval, de megszaladt a kezem, úgyhogy most rendelhetek még egyet. Vagyis 2-t, hogy mindegyikre jusson.De majd szeretnék rájuk egy sötétbarna bőr natót vagy zulut is, még nem találtam meg az igazit.
Egy kép az ML05-ről még azelőtt, hogy tönkretettem volna a szíjat:
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fűnyíró topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest