Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a friss Moto G Stylus
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomtom741013
csendes újonc
válasz
szaszlaci #1268 üzenetére
Azért kérdeztem mert láttam olyan rendeléseket, ahol választómező bejelölésével lehetett választani az adott óra RAM-ját (pl 512, 1 giga, 2 giga stb), tárhelynél ugyanígy (4,8,16 Giga)
volt olyan választómező hogy 400-600-1050 mah. Ezek szerint nem csak a RAM opció,Tehát nem gondolnám, hogy csak 400-ast lehet belerakni, de ha tévedek, javítsatok ki nyugdtan.
A gyárilag belerakott 400-ast hogy lehet utánrendelni, ha bedobja a kulcsot az ami alapból az órához van?
Erről sehol nem láttam szintén semmit. -
tomtom741013
csendes újonc
-
tomtom741013
csendes újonc
Szia!
A Watchdroid-ot én is felraktam, a telefonra és az órára egyaránt.
Az a gondom, hogy a kapcsolat kisebb-nagyobb időközönként megszakad, úgyis hogy a telefon és az óra kb pár centire van egymástól!Kicsit dühítő a dolog, mert egy okosórát épp azért vesz az ember hogy a telefonjával használja.
A gyári Wiiwatch nevű alkalmazás a 7-es androidon hiába kapcsolódik a telefonhoz, csak a fitness funkciókat viszi át (lépést és pulzust számol stb), de az sms, hívás értesítés, Facebook stb nem jönnek át!
Ötlet?
Köszi
-
tomtom741013
csendes újonc
válasz
alpe1503 #643 üzenetére
Röviden és tömören fogalmazva az Allcall W1 jól néz ki és jó szar
Bluetooth kapcsolat a telóval csak akkor ha épp jó kedvében van az óra (mindent engedélyeztem a Wiiwatch-ban, Watchdroid-ban stb)
Az akkumulátor üzemidő, ha nincs bekapcsolva semmi rajta (wifi, mobilnet, gps, bluetooth), akkor talán két nap, de úgy hogy rá sem nézel.
Ha használod is, pár óra és feladja az aksi.Már bánom hogy ezt rendeltem meg az Emag-on, máshol nem is lehetett kapni itthoni webáruházban, csak kínából lehet rendelni, az Emag-meg egy román cégtől, a DUAL STORE-tól szerezte be.
Most menjek Romániába reklamálni hogy egy nagy kalap...? -
tomtom741013
csendes újonc
Sziasztok!
Hát az AllCall w1-esről vagy jót vagy semmit.
Már jó néhány hete használom, a tapasztalataim nem valami fényesek.
A gyári alkalmazással (Wiiwatch) nem jönnek az értesítések, csak fitness funkcióra jó.
A Watchdroid-ot telepítve folyamatosan szétkapcsol a telefontól Bluetooth-on.Az aksi nem bír ki még egy napot sem.
Szerintetek hol lehet erősebb aksit kapni bele, a 400-as elég hamar be fogja dobni a kulcsot, ha naponta kétszer töltöm.
Köszi
-
tomtom741013
csendes újonc
válasz
-Bagira- #1228 üzenetére
Szia Bagira, nekem is connected közben
A megoldás kulcsa a gyári alkalmazás (Wiiwear) letöltése.
Olvastam egy tesztet és ott azt írta a tesztelő hogy neki a Watchdroiddal működött csak.Valószínű a gyári alkalmazást módosították, mert nálam tökéletesen megy a Wiiwear-el.
-
tomtom741013
csendes újonc
Sziasztok!
A Domino DM368 árát visszakaptam és rendeltem egy ALLCALL W1-est, ami meg is jött.
A gondom csupán annyi vele hogy sem a WiiWatch sem a Watchdroid alkalmazással nem sikerült stabil Bluetooth kapcsolatot létesíteni az ALLCALL W1-el.
A Wiiwatch egyáltalán nem kapcsolódik, a Watchdroid kb két percenként leválasztja.
A teszteken azt olvastam hogy a tesztelőnek sikerült Watchdoriddal stabilan.Légysz segítsetek, ha tudtok, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Opel topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest