Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufako
tag
15-20 körül már egész jókat ki lehet fogni, a G5 például bőven megéri az árát, ebben a ketegóriában még elég kevés az OLED kijelző és az edzett üveg. Az X10 más tészta, 20 ezer körül mozog, bár kijelzője csak IPS, viszont a tudása nagyobb, benne van a hőmérő, illetve a barométer, az utóbbi magasságmérést is tud.
Mondjuk ezek már olyan kinézetűek, amikkel meg lehet jelenni az embernek. Háromezerért már jutottam kínai U8 klónhoz, (bár lehet, hogy a klón klónja, kínai terméknél soha nem lehet tudni..) azt el kell ismernem, hogy némi ismerkedés és szoftvertelepítés után ebből is ki tudtam hozni azt, amit tud. (Telefonhívások fogadása, elutasítása, SMS fogadás, ilyesmik.)
A G5-öt már meghirdettem, az X10 még van egy darabig, az U8 klónt megtartom ébresztőnek, illetve munkába való órának. Folyamatosan vissza kell forgatnom, mindig valami újat tesztelgetek mostanában, hiába, bizonyos szakmai érdeklődés benne van az emberben. Most éppen egy KW88 tesztelgetése folyik, nem rossz kis cucc, de még nem tudok egyértelműen nyilatkozni, valami azt súgja, inkább önálló telefonként funkcionál, nem nagyon tudtam eddig a telefonommal összebűvölni, bár kommunikálnak, fájlokat át tudok küldeni, de a telefon és üzenet funkciók nem akarnak menni. Közben felraktam rá egy Nova launchert is, ha ez megy, akkor már érdekesebbé válik minden rajta. Kezdek agyalni azon, hogy megpróbálok egy navigációs programot is felrakni rá, kíváncsi vagyok, elboldogul-e vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest