Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• D-LAN|FuRioN

aktív tag

válasz Decske #7 üzenetére

Minden komplett platform váltás ilyen sajnos. Újra kell bújni az alternatívákat, szerencsére azért mac os-re is elég sok alternatíva van már. Régóta leszoktam a win környezetről, nekem pl oda visszamenetel nem menne már. Igaz nekem a linux alap az kb muszáj, windowson meghalnék kb. Fura amit írsz, mert az alap gépek is baromi jók m-es szériáról beszélek, 8GB ram és 256 tárhely esetén is szépen pörög a rendszer. Még az intel szériánál gáz volt a 8g ram, itt majdnem lényegtelen. Van egy m2-es air itthon 8gb rammal meg m1-es 13 pro 16gb rammal. 95%-ban nincs érdemi különbség a kettő között. Nálam meg pont a billentyűzet van még amiről képtelen lennék szintén elváltani, mac minihez is inkább megvettem, mert sima logi és társaival egyszerűen nem ment normálisan a gépelés az meg kell nálam. Mecha billt se tudtam megszokni, pedig régen gamer korszakban meg csak az... :D Szerintem ez is ilyen megszokás kérdése, mac-et úgy próbálj ki, hogy leülsz elé 1-2 hétre és nyomod. Rá fogsz érezni és utána meg más nem fog kelleni. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák