- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Minden komplett platform váltás ilyen sajnos. Újra kell bújni az alternatívákat, szerencsére azért mac os-re is elég sok alternatíva van már. Régóta leszoktam a win környezetről, nekem pl oda visszamenetel nem menne már. Igaz nekem a linux alap az kb muszáj, windowson meghalnék kb. Fura amit írsz, mert az alap gépek is baromi jók m-es szériáról beszélek, 8GB ram és 256 tárhely esetén is szépen pörög a rendszer. Még az intel szériánál gáz volt a 8g ram, itt majdnem lényegtelen. Van egy m2-es air itthon 8gb rammal meg m1-es 13 pro 16gb rammal. 95%-ban nincs érdemi különbség a kettő között. Nálam meg pont a billentyűzet van még amiről képtelen lennék szintén elváltani, mac minihez is inkább megvettem, mert sima logi és társaival egyszerűen nem ment normálisan a gépelés az meg kell nálam. Mecha billt se tudtam megszokni, pedig régen gamer korszakban meg csak az...
Szerintem ez is ilyen megszokás kérdése, mac-et úgy próbálj ki, hogy leülsz elé 1-2 hétre és nyomod. Rá fogsz érezni és utána meg más nem fog kelleni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Synology NAS
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest