- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
válasz
Lockstock #33 üzenetére
browser tab az hogy ha megnyitok egy oldalt új ablakban, akkor nem lesz új explorer a tálcán, hanem ugyanezen böngészőben lesz alul vagy felül egy sor fül az épp megnyitott weboldalaknak és ott lehet váltogatni.
az ikont nem tudom, én megszoktam, meg rászoktam billentyűzetről most már (F5 frissítés, backspace vissza). skinezhető de nem tudom hgoy a gombok bitmapjai is cserélhetők-e... -
Flashy
veterán
válasz
Lockstock #17 üzenetére
explorer motor szóval ugyanazok a hibák benne vannak ebben is. én mondjuk kikapcsolt vírusirtóval se kaptam be semmiféle explorer hibáján alapulú vírust az utóbbi 10 évben... a popup blockere nagyon jó, alig van olyan amit kiszűr pedig nem szabadna. nekem a browser tabok meg a popup blocker ami jó. azt nagyon birom hogy be lehet állítani hogy kilépéskor szó nélkül mentse hogy milyen oldalakat néztem és indításkor hozza is be. a kedvencek mellett van a groups nevű dolog is, amit nemtom miben különbözik, mert a kedvencekben is tud olyat hogy egy könyvtáron belüli összes kedvenc megnyitása egyszerre. (ph kedvenc topikok pl)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 25
- Óra topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest