- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
válasz
Lockstock #33 üzenetére
browser tab az hogy ha megnyitok egy oldalt új ablakban, akkor nem lesz új explorer a tálcán, hanem ugyanezen böngészőben lesz alul vagy felül egy sor fül az épp megnyitott weboldalaknak és ott lehet váltogatni.
az ikont nem tudom, én megszoktam, meg rászoktam billentyűzetről most már (F5 frissítés, backspace vissza). skinezhető de nem tudom hgoy a gombok bitmapjai is cserélhetők-e... -
Flashy
veterán
válasz
Lockstock #17 üzenetére
explorer motor szóval ugyanazok a hibák benne vannak ebben is. én mondjuk kikapcsolt vírusirtóval se kaptam be semmiféle explorer hibáján alapulú vírust az utóbbi 10 évben... a popup blockere nagyon jó, alig van olyan amit kiszűr pedig nem szabadna. nekem a browser tabok meg a popup blocker ami jó. azt nagyon birom hogy be lehet állítani hogy kilépéskor szó nélkül mentse hogy milyen oldalakat néztem és indításkor hozza is be. a kedvencek mellett van a groups nevű dolog is, amit nemtom miben különbözik, mert a kedvencekben is tud olyat hogy egy könyvtáron belüli összes kedvenc megnyitása egyszerre. (ph kedvenc topikok pl)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest