- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lockstock
aktív tag
Igazad van a kérdés az tényleg ez volt, csak a saját hibámból először nem jól fogalmaztam! Igazándiból olyat szerettem volna, aminél egy kattintásra tudom aktíválni és deaktiválni a flasheket!
MOD: Még annyi negatívum, hogy a frissítés ikonja szerintem el van cseszve, egyből a visszavonásra asszociálok, az alap Explorernél ezt jobban eltalálták, amúgy a többinek BIG RESPECT!
Ki lehet ezt az ikon valahogy cserélni?
[Szerkesztve] -
Lockstock
aktív tag
Na asszem én ezentúl az Avant Browserrel nyomulok, sok szimpatikus dolog van benne! Ez az egy nem tetszik amit leírtam, de biztos én állítottam el valamit... de mi a savanyú lóf*szt?
Amúgy pöpec ezentúl én is ajánlani fogom mindenkinek! -
Lockstock
aktív tag
Na már testre is szabtam, tetszik, köszönöm!!!
Még annyi kérdésem lenne egyenlőre, hogy lehet azt beállítani, hogy minden egyes linkre kattintva új ablakot hozzon létre, úgy mint alapból az Explorer?
Valamit itt szerintem elcsesztem!
MOD: Most bármire kattintok, mindig ugyanabban az ablakban jelenik meg!
[Szerkesztve] -
Lockstock
aktív tag
Kösz a hozzászólásokat! Én itt valami olyasmire gondolok mint pl: a Ad-aware Pro-ban van az Ad-watch, ami ha Monitoring Active akkor az blokkolja az előugró ablakokat is. Viszont ha mégis látni szeretném akkor csak jobb klikk, átállít és mehetnek.
-
Lockstock
aktív tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy valahogy ki tudom iktatni az oldalakon található animációs hirdetéseket?
Bosszantó mikor valami érdekes témát olvasnék az meg mindig ott ugrál a képernyő jobb oldalán.
Válaszaitokat köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Egér probléma
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- SSD kibeszélő
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest