- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
válasz
Lockstock #33 üzenetére
browser tab az hogy ha megnyitok egy oldalt új ablakban, akkor nem lesz új explorer a tálcán, hanem ugyanezen böngészőben lesz alul vagy felül egy sor fül az épp megnyitott weboldalaknak és ott lehet váltogatni.
az ikont nem tudom, én megszoktam, meg rászoktam billentyűzetről most már (F5 frissítés, backspace vissza). skinezhető de nem tudom hgoy a gombok bitmapjai is cserélhetők-e... -
Flashy
veterán
régóta használom már, volt előtte egy másik amit próbáltam, a Netcaptor, ami fizetős, de tök ugyanez, egy időben még a verziószámozása is ugyanúgy ment, de az avant ez tök ingyenes és elég gyakran frissítik és nincs spyware benne. explorer engine úgyhogy az alternatívböngészősök gondolom ezt is utálják, mégis ők nyivákolnak állandóan hogy gond van weboldalakkal
-
Flashy
veterán
válasz
Lockstock #17 üzenetére
explorer motor szóval ugyanazok a hibák benne vannak ebben is. én mondjuk kikapcsolt vírusirtóval se kaptam be semmiféle explorer hibáján alapulú vírust az utóbbi 10 évben... a popup blockere nagyon jó, alig van olyan amit kiszűr pedig nem szabadna. nekem a browser tabok meg a popup blocker ami jó. azt nagyon birom hogy be lehet állítani hogy kilépéskor szó nélkül mentse hogy milyen oldalakat néztem és indításkor hozza is be. a kedvencek mellett van a groups nevű dolog is, amit nemtom miben különbözik, mert a kedvencekben is tud olyat hogy egy könyvtáron belüli összes kedvenc megnyitása egyszerre. (ph kedvenc topikok pl)
-
-
Flashy
veterán
AvantBrowser gombsorán van gomb letiltani meg engedélyezni a flash animokat. vagy banner szűrés, reklámszűrés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest