- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4ndsp1k3n
tag
Sziasztok!
Tudom nem teljesen ide tartozik...
Az IE 6 óta alapból le vannak tiltva az ún. aláíratlan activex vezérlők... namost én éppen egy weboldalt készítek, amiben flash elemek is vannak. Arra nem lennék kíváncsi, hogy kinek mi a véleménye a flashről, ha lehet
Arra viszont igen, hogy hogyan lehet ''aláírni'' egy flash file-t. Ugye ennek az az értelme, hogy sokkal elegánsabb megoldás, mint a kezdőlapon közölni a júzerrel hogy ugyan legyen szíves és tiltsa le ezt a biztonsági funkciót...
Remélem létezik rá egyszerű és főleg ingyenes megoldás...
Jah és sürgős lenne, úgyhogy léccilécciléccilécci help!!! -
válasz
#51736960 #44 üzenetére
Ezzel leszedheted a Macromedia BHO-t:
BHO Explorer Bővebben: link
ehhez kell .net
vagy BHO Demon Bővebben: link
ehhez asszem semmi -
törölt tag
EGYSZERŰEN MEGŐRÜLÖK!
Felraktam az avant browsert, bejelöltem hogy ''flash animációk tiltása'', restart, és ugyanúgy jönnek! Ezt nem hiszem el. -
ArGab
őstag
Kerio Personal Firewall
Tűzfal, rendszerbiztonági progi és webszűrő. Nekem bejött. -
törölt tag
Ki szeretném kapcsolni a flash animációkat mert az agyamra mennek a reklámok. Win2k, explorer 6.
A gond ott kezdődik, hogy a gépen nincs rendszergazdai jogosultságom, így a különböző flash-letiltó progik (mint pl. a noflash) nem működnek mivel ezek alapvetően a registryben kapcsolják ki/be a flasht. A registryt írni nincs jogosultságom. Az internetbeállításoknál is néztem, de ott nincs olyan opció ami kikapcsolná a flasht.
HHHHHEEEEEEEEEEELLLLLLLLPPPPPPPP! -
ebx
aktív tag
Én a SlimBowser-t használom, nekem jobban bejött, mint az AvantBrowser.
-
Flashy
veterán
válasz
Lockstock #33 üzenetére
browser tab az hogy ha megnyitok egy oldalt új ablakban, akkor nem lesz új explorer a tálcán, hanem ugyanezen böngészőben lesz alul vagy felül egy sor fül az épp megnyitott weboldalaknak és ott lehet váltogatni.
az ikont nem tudom, én megszoktam, meg rászoktam billentyűzetről most már (F5 frissítés, backspace vissza). skinezhető de nem tudom hgoy a gombok bitmapjai is cserélhetők-e... -
Lockstock
aktív tag
Igazad van a kérdés az tényleg ez volt, csak a saját hibámból először nem jól fogalmaztam! Igazándiból olyat szerettem volna, aminél egy kattintásra tudom aktíválni és deaktiválni a flasheket!
MOD: Még annyi negatívum, hogy a frissítés ikonja szerintem el van cseszve, egyből a visszavonásra asszociálok, az alap Explorernél ezt jobban eltalálták, amúgy a többinek BIG RESPECT!
Ki lehet ezt az ikon valahogy cserélni?
[Szerkesztve] -
Lockstock
aktív tag
Na asszem én ezentúl az Avant Browserrel nyomulok, sok szimpatikus dolog van benne! Ez az egy nem tetszik amit leírtam, de biztos én állítottam el valamit... de mi a savanyú lóf*szt?
Amúgy pöpec ezentúl én is ajánlani fogom mindenkinek! -
Lockstock
aktív tag
Na már testre is szabtam, tetszik, köszönöm!!!
Még annyi kérdésem lenne egyenlőre, hogy lehet azt beállítani, hogy minden egyes linkre kattintva új ablakot hozzon létre, úgy mint alapból az Explorer?
Valamit itt szerintem elcsesztem!
MOD: Most bármire kattintok, mindig ugyanabban az ablakban jelenik meg!
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
régóta használom már, volt előtte egy másik amit próbáltam, a Netcaptor, ami fizetős, de tök ugyanez, egy időben még a verziószámozása is ugyanúgy ment, de az avant ez tök ingyenes és elég gyakran frissítik és nincs spyware benne. explorer engine úgyhogy az alternatívböngészősök gondolom ezt is utálják, mégis ők nyivákolnak állandóan hogy gond van weboldalakkal
-
Flashy
veterán
válasz
Lockstock #17 üzenetére
explorer motor szóval ugyanazok a hibák benne vannak ebben is. én mondjuk kikapcsolt vírusirtóval se kaptam be semmiféle explorer hibáján alapulú vírust az utóbbi 10 évben... a popup blockere nagyon jó, alig van olyan amit kiszűr pedig nem szabadna. nekem a browser tabok meg a popup blocker ami jó. azt nagyon birom hogy be lehet állítani hogy kilépéskor szó nélkül mentse hogy milyen oldalakat néztem és indításkor hozza is be. a kedvencek mellett van a groups nevű dolog is, amit nemtom miben különbözik, mert a kedvencekben is tud olyat hogy egy könyvtáron belüli összes kedvenc megnyitása egyszerre. (ph kedvenc topikok pl)
-
-
tomcs
őstag
barmelyik mozillahoz van tok 1xu flash click to play (vagy click to view?) plugin.
-
Lockstock
aktív tag
Kösz a hozzászólásokat! Én itt valami olyasmire gondolok mint pl: a Ad-aware Pro-ban van az Ad-watch, ami ha Monitoring Active akkor az blokkolja az előugró ablakokat is. Viszont ha mégis látni szeretném akkor csak jobb klikk, átállít és mehetnek.
-
Flashy
veterán
AvantBrowser gombsorán van gomb letiltani meg engedélyezni a flash animokat. vagy banner szűrés, reklámszűrés.
-
Lockstock
aktív tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy valahogy ki tudom iktatni az oldalakon található animációs hirdetéseket?
Bosszantó mikor valami érdekes témát olvasnék az meg mindig ott ugrál a képernyő jobb oldalán.
Válaszaitokat köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpársportok
- Trónok harca - Game of Thrones (sorozat)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest